Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

LAURA VASS, TOTUL DESPRE DRAMA PE CARE O VREA UITATĂ! S-A IUBIT CU UN BĂRBAT ÎNSURAT ȘI A FOST CHINUITĂ ANI ÎNTREGI: „M-A MARCAT”În anul 2007, Laura Vass și Copilul de Aur făceau senzație cu manelele lansate pe piața muzicală și au urmat ani întregi de succes, evenimente și o viață liniștită.

Toate aceste lucruri se întâmplau pe vremea când manelista era doar o copilă și habar nu avea ce urma să-i rezerve viața și prin ce chinuri va fi nevoită să treacă.Protejată în copilărie de Dan Bursuc, Laura Vass avea fanii la picioare, evenimente unul după altul, bani cu nemiluita și o viață lipsită de griji.

Cu toate acestea, manelist a îndurat o dramă care a marcat-o pentru totdeauna și pe care ar dori-o uitată.

Totul a pornit de la o relație pe care Laura Vass a avut-o cu un bărbat însurat, relație care a durat nici mai mult, nici mai puțin de 7 ani. La momentul respectiv, manelista a trecut prin chinuri groaznice și a îndurat umilinte de nedescris din partea soției iubitului său, care a bătut-o fără milă și a tuns-o, batjocorind-o.

loading…
loading…


„Eu am tras de această relaţie. A fost şi o perioadă roz, dar apoi nu a mai mers. La noi a fost vorba de gelozie. Mă suna mereu şi întreba unde sunt şi cu cine. Am renunţat la muzică pentru el. După ce a terminat relaţia, m-am stabilit la Londra. Au fost ani pierduţi din punct de vedere social. În aceşti ani petrecuţi cu el eu am învăţat multe. M-a marcat tot şi nici acum nu sunt pregătită pentru o relaţie” a spus Laura Vass, la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.
Asta nu este, însă, singura durere care i-a marcat viața Laurei Vass, căci artista a renunțat la muzică într-o perioadă și a lucrat ca ospătară, în Londra, pentru a-și câștiga pâinea.

„Întâlneam români care mă cunoșteau și mi-era rușine că fac asta. Mi-era dor de muzică. Am dispărut așa dintr-o dată, deși eram prezentă, pentru că muzica se asculta. În 2009 spre 2010 am venit să apar la televizor să le spun oamenilor că nu am murit, că sunt bine. Atunci i-am spus lui Dan Bursuc faptul că vreau să mă reapuc de muzică” a mai spus artista în presă, imediat după revenirea din Londra.
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *