Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Se construiește un nou spital în București. Când va fi pus în funcțiune



Vești bune pentru români. Un nou spital va fi construit în București. Primarul sectorului 1, Dan Tudorache, a anunțat că vor începe în curând construcțiile pentru Spitalul de Urgență ”Sfântul Vasile”. Mai multe firme de construcție s-au înscris deja la licitația pentru realizarea acestui proiect, care va începe să prindă contur în curând, imediat ce toate detaliile vor fi clarificate.



Se construiește un nou spital în București. Când va fi pus în funcțiune
Un nou spital de urgență va fi construit în București. Lucrările sunt pe cale să înceapă, însă acestea au întârziat din cauza faptului că încă nu a fost aleasă echipa care să se ocupe de realizarea spitalului. Deși licitația a început încă din decembrie, lucrurile au evoluat cu greu din cauza pandemiei de coronavirus care a încetinit procesele. Astfel, până la 30 iulie este termenul limită de depunere a ofertelor, iar 30 de firme internaționale deja s-au înscris.

loading…
loading…






Astfel, imediat după terminarea concursului coordonat de către o echipă a Ministerului Sănătății, edilul Dan Tudorache speră că lucrările vor începe în cel mult o lună sau două. Proiectul este estimat la o sumă mare, respectiv jumătate de miliar de euro și este un proiect ce nu a putut fi făcut în 30 de ani. El speră că licitațiile vor fi câștigate de o firmă românească și să aibă chiar românii ocazia de a pune pe picioare acest spital.




Tudorache a mai declarat că ridicarea spitalului ar putea dura maximum 3 ani de la începerea lucrărilor. Spitalul va ocupa o suprafață de 7,2 hectare, va avea 1.105 paturi, 37 de săli de operație și un heliport.
„E un proiect pe care noi l-am estimat undeva la jumătate de miliard de euro. E un proiect care nu a fost făcut în 30 de ani. E o necesitate pentru București. Eu îmi doresc ca după 30 iulie, când va fi depunerea ofertelor, să avem un câștigător care să înceapă construcția într-o lună, cel mult două. Eu mi-aș dori ca printre câștigători să se afle și o firmă românească.”, a declarat Dan Tudorache.
























Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal







Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *