Vestea pe care multi o asteptau. Tataru a facut facut anuntulDupa o perioada lunga de masuri si restrictii aplicate pentru limitarea raspandirii noului virus, Ministrul Sanatatii vine cu o veste buna. El a spus ca in cel mai scurt timp se redeschid restaurantele.

Conform precizarilor facute de Ministrul Sanatatii, in zilele urmatoare vor fi stabilite noi reguli de functionare, pentru a fi deschise restaurantele. Nelu Tataru spera ca acest lucru se va intampla foarte repede si ca totul depinde de respectarea regulilor sanitare impuse de autoritati.Regulile impuse pana acum nu sut respectate in totalitate

„Vrem sa cadem la acord asupra unor reguli sanitare. O parte din parteneri le resepcta mai putin.

loading…
loading…


In masura in care o sa avem o concluzie vom aborda si deschiderea restaurantele. Speram sa fie cat mai repede”, a declarat Tataru.

Ministrul Sanatatii a facut anuntul dupa ce in ultimele zile au fost aplicate mai multe amenzi agentilor economici. S-a constatat ca nu s-au respecta masurile de distantare sociala.

Ministru face un apel disperat la populatia Romaniei
Dupa sedinta Executivului in care a fost aprobat proiectul ce vizeaza reintroducerea izolarii si a carantinei, Nelu Tataru a facut apel la populatie sa respectemasurile de distantare sociala impuse de autoritati. Ministrul s-a aratat deceptionat de faptul ca lumea a stat fara masti si fara a respecta izolarea, pe litoral.

„Aceste imagni nu sunt doar din acest weekend, sunt asa de patru weekend-uri. Facem apel la respectarea distantarii fizice. Am fost impiedicati de decizia CCR, care ne-a lasat fara parghii”, a mai declarat Ministrul Sanatatii.
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *