Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Cordunenii intervin în ”războiul” interlopilor? Ce mesaj a transmis șeful clanului după moartea celebrului Emi Pian



Cordunenii intervin în ”războiul” interlopilor? Iată ce mesaj a transmis șeful clanului după moartea celebrului Emi Pian.

Cordunenii intervin în ”războiul” interlopilor?
Mesajul transmis de Corduneanu după moartea celebrului Emi Pian.



Moartea lui Emi Pian a zguduit lumea interlopilor, dar a și deschis un ”război” total. O răzbunarea cum s-a mai văzut este așteptată acum împotriva clanului Rinu.

După ce Emi Pian a fost ucis cu sânge rece, iar suspectul este un membru al clanului Rinu, frații victimei s-au jurat că lucrurile nu vor rămâne așa. De teama unei răfuieli, imediat după uciderea liderului clanului Duduienilor, părinții presupusului uicgaș au fost scoși din țară.

”Unu nu va rămâne în viață”, a spus Elvis, fratele interlopului ucis, Emi Pian, scrie playtech.ro.






Cordunenii intervin în ”războiul” interlopilor?
Însă, acum un al treilea clan ”intră în joc”, iar apariția nu este una deloc așa cum s-ar fi așteptat toată lumea, atunci când vine vorba de clanuri și răzbunare. Spre uimirea tuturor, după moartea lui Emi Pian, șeful clanului Cordunenilor a postat un mesaj… pacifist.

Da, este cât se poate de adevărat! Fără să se refere direct la moarte lui Pian, dar sugerând că acesta nu este momentul potrivit pentru o răfuială între clanuri, Adrian Corduneanu, proaspăt întors din vacanță, le-a transmis tuturor numai gânduri bune.




”Vă doresc o zi frumoasă la toți. Doamne ajută la toată lumea. Liniște și pace!”, a spus Adrian Corduneanu, conform sursei citate.



























Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal







Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *