Se impun noi restricții? Anunț de ultimă oră dat de Ludovic OrbanSe impun noi restricții? Anunț de ultimă oră dat de Ludovic Orban! Ce a declarat premierul?

Din cauza numărului crescut de persoane infectate cu noul coronavirus, oamenii se tem din ce în ce mai tare pentru viața lor, dar mai ales, de noi restricții care ar putea apărea în urma deciziilor luate de către Guvern. În acest context, Ludovic Orban a susținut astăzi o declarație de presă.Se impun noi restricții?
Întrebat dacă se vor impune noi restricții, premierul susține că în momentul de față nu iau în calcul această măsură. În plus, Ludovic Orban a declarat că autoritățile nu vor în niciun caz să mai afecteze economia prin alte măsuri. Totul se poate schimba în funcție de evoluția pandemiei în țara noastră.


“Nu, în momentul de față nu mai analizăm nicio restricție și nu ne dorim impunerea niciunei noi restricții. Ați văzut că am adoptat purtarea măștilor în zone aglomerate și închiderea teraselor după 23. Obiectivul nostru e să nu mai afectăm economia prin măsurile pe care le luăm și aceste măsuri nu afectează economia”, a declarat premierul.

Cât despre o nouă stare de alertă, Ludovic Orban susține că cel mai probabil aceasta va fi prelungită. Bine, asta în cazul în care nu apar ameliorări în următoarele 5 zile.
„Orice decizie de acest gen va ține seama de contextul epidemiologic. Pe baza datelor pe care le avem până astăzi, dacă nu apar ameliorări, reduceri semnificative, cel mai probabil vom prelungi starea de alertă”, a mai zis el.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *