Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Doliu in lumea artistica din Romania. S-a stins la 64 de ani, chiar de ziua ei: “De acum vei canta in ceruri”



Doliu in lumea artistica din tara noastra. Soprana Adriana Mestes, in varsta de 64 de ani, s-a stins singura in apartamentul ei din Capitala, fara prieteni sau familie, chiar de ziua ei de nastere.

De trei zile, nimeni nu mai trecuse pe la artista. Vecinii au sunat la 112, iar pompierii au gasit-o fata viata dupa ce au spart usa locuintei.



Nenorocirea s-a intamplat seara trecuta. Vecinii alertati ca nu o mai vazusera iesind din casa, de trei zile, au sunat la 112 si au spus ca din locuinta vine un miros greu de suportat.

Pompierii au venit la adresa respectiva, au intervenit si au confirmat ca artista era decedata de mai multe zile.

Trupul neinsufletit a fost dus la morga pentru necropsie, expertiza care va stabili cauza exacta a decesului.






Surse din cadrul anchetei au confirmat ca pe trupul sopranei nu au fost depistate urme de violenta si, cel mai probabil, decesul a survenit din cauze naturale.

Adriana Mestes a studiat Conservatorul George Enescu din Iasi, pe care l-a absolvit in anul 1986, si a fost solista la Operele din Timisoara, Iasi si Bucuresti.

Vestea desesului sopranei a cazut ca un traznet pentru putinii prieteni care i-au ramas alaturi in ultimii ani, iar acestia au scris mai multe mesaje pe Facebook in memoria artistei.




“Drum lin, Adriana ! Dumnezeu sa te odihneasca in pace ! Cu mare durere am aflat vestea ca…si tu ai plecat…o sa mi fie dor de sfaturile tale, de optimismul tau…Ti am simtit lipsa in ultimele zile… credeam ca ti ai acordat cateva zile doar pentru tine. Si…da…ai plecat pe drumul vesniciei, suflet bun si frumos! Dumnezeu sa te aseze de-a dreapta Sa, de acum vei canta in CERURI!”, a scris Valentina.



























Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal







Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *