Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Bill Gates: “Pentru majoritatea lumii normalitatea va reveni numai dupa ce vom vaccina pe scara larga toata populatia globului”



De ce la posturile de televiziune și radio corupte (care au primit 40 mil.euro) nu citim sau să auzim de vreo știre că în toate spitalele din România se recomandă tratament cu Hidroxiclorochina, anticoagulante și Zn?
De ce se vorbește numai despre Remedisivir, mai ales ținând cont cât de multe reacții adverse (simptome de altfel care pot fi ușor “confundate”cu o gripă, covidut)provoacă acest medicament și scump pe deasupra?


„Această hotărâre luată de către Comitetul Municipal pentru Situaţii de Urgenţă noi o vom ataca în justiţie şi sperăm să obţinem, în cel mai scurt timp, anularea ei”, a declarat Daniel Mischie, preşedintele HORA, pentru Europa Fm.






De ce nu se mai fac campanii publicitare chiar la vitamine, de ce medicii nu promovează prevenția în rândul pacienților măcar și aici mă refer la medicii de familie?
Sunt multe întrebări la care noi, oamenii simpli, care suntem cinstiți și muncitori și numai buni de plătit taxe și impozite nu vom primi răspunsuri și acești masoni = draci și medici trădători vor să ne transforme în sclavii lor punându-ne botniță.
Ce urmează? Să ni se acopere și ochii și urechile?
Bine că Bunul Dumnezeu ne-a înzestrat cu conștiință și fiecare dintre noi putem să trecem toate informațiile printr-un filtru logic al gândirii (cine este în stare și vrea să facă acest lucru) și așa putem să descoperim singuri adevărul pe care acești torționari cu acte în regulă vor să-l ascundă.




Le doresc celor care promovează asemenea mizerii și se complac în această minciună ordinară să aibă parte doar ei de covidut, dar cu siguranță că lor li se v-a administra tratamentul cu Hidroxiclorochina așa cum s-a întâmplat cu unele “vedetuțe” de pe meleagurile noastre care într-o săptămână s-au vindecat. Ce minune, ce miracol, nu?
Cu toții sunteți niște scârbe ordinare, ipocriți, falși și mincinoși.
Există covidut, dar nu în modul în care se exagerează și mai ales dacă s-ar promova ca prevenție Hidroxiclorochina.
Bine că numai voi dracilor(cei din clasa politică, cadre medicale: asistenți, medici care au devenit niște torționari și criminali cu acte în regulă, ziariști) beneficiați de acest medicament, restul populației nu, să se îmbolnăvesc cât mai mulți. Nu?




De ce voi, cei de la televiziunile astea bine cunoscute, dar atât de corupte, nu spuneți niciodată adevărul și nu aduceți în discuție cu invitații voștri despre tratamentul cu Hidroxiclorochina și să-i luați la întrebări pe medicii corupți de ce nu recomandă și nu administrează tratamentul cel adevărat cu Hidroxiclorochina?
Sunt pacienți pe care îi cunosc care au efectuat testul Anticorpi anti SARS COV-2 IgG-IgM prin testul Elisa și doar aproximativ 10% au dezvoltat anticorpi în urma unei infectări și nici măcar nu au știut atât “grave” au fost simptomele lor. Și atunci de ce mai este nevoie de vaccin dacă organismul uman dezvoltă anticorpi? Adică un fel de imunizare naturală, mai pe înțelesul unora.




Cum Doamne iartă-mă să internezi niște asimptotici? Heiii, băi tătarule știi ce înseamnă “a” în medicină? Îți dau exemple: asimptotic = fără semne și simptome de boală, aseptic = fără infecții…
Ce fel de medicină ai făcut tu ?
Știți de ce la unele persoane nu au “apărut” semne și simptome de boală?
Pentru că totul depinde de sistemul imunitar! Adică cum avem noi grijă de sănătatea noastră, prin felul cum ne hrănim, dacă consumăm suficiente lichide (apă și ceai), mișcare.
Să nu credeți că, dacă vă acoperiți cu botniță o să fiți sănătoși, nu, nici pe departe așa ceva.




Ce credeți că, dacă consumați mai mult de le la fasfood și comandanți mâncare nesănătoasă de altfel, plus multe tipuri de băuturi o să vă fie bine? Nu! Vă înșelați amarnic!
Apoi fața trebuie să fie descoperită, doar soarele să-l simțiți și să luați de la natură tot ce e mai bun:adică Vitamina D.
Câți dintre medici ați auzit să fi recomandat Vitamina D pentru întărirea sistemului osos și imunitar care se ia chiar și preventiv în lunile care conțin litera r, cu ar fi : Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Septembrie, Octombrie, Noiembrie și Decembrie? Câți dintre voi consumați mai multe fructe și legume (bineînțeles după ce sunt foarte bine spălate sub jet de apă), câți dintre voi chiar vă spălați pe mâini chiar cum ați intrat în casă, ați ajuns sau ați plecat de la locul de muncă?




Eu una așa fac, cred că deja a devenit și defect profesional de ani buniiiiiiiiiiiiiiii ….
Câți dintre voi aruncați șervețele în coș și nu pe străzi, spații verzi și nu doar că ar fi frica de covidut, ci că așa este normal, civilizat?
Ce credeți că acest covidut ia pauză atunci când vă dați jos masca ca să fumați, sau când mâncați un sandvici în drum spre servici, de exemplu? Ce credeți că vă bate în geam la mașină “să vă atace covidut” atât de speriați sunteți și incapabili să judecați și singuri logic și că purtând botniță în mașină și singuri fiind, sunteți păziți ? Dar v-ați gândit că puteți face un infarct în timp ce conduceți din cauza lipsei aerului și oxigenare și că puteți provoca accidente rutiere chiar cu victime, persoane nevinovate, iar voi ăștia cu botniță devenind niște criminali?




O să spuneți că aveți aerul condiționat deschis. Dar câți dintre voi vă curățați și dezinfectați frecvent instalația de aer condiționat ? Pe acele filtre pe lângă mizeria depusă se regăsesc bacterii și fungi mult mai periculoase și agresive ducând la forme de afecțiuni respiratorii, din sfera O.R.L și cardiace complicate și uite așa “vă treziți la spital, Doamne ferește” și în loc să fiți corect diagnosticați și tratați corespunzător, vi se pune din prima diagnostic de covidut. Și uite așa crește și numărul de cazuri de covidut, este ca exemplu, pentru că masonii modifică cifrele din pix.
Să nu mai vorbim de acele persoane care poartă botniță murdară și sunt foarte mulțiiiiii.
Mi-e tare teamă că atunci când românașii se vor trezi, vor fi deja o CAUZĂ PIERDUTĂ DEFINITIV !












Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal







Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *