Cazul Caracal, repetat cu o copilă de 12 ani! Ce se întâmplă cu România?!?Dispariția misterioasă a fetelor din Cazul Caracal a fost pe cale să se repete la Bistrița, în timp ce judecarea lui Gheorghe Dincă pentru o crimă încă nedovedită convingător trenează.

Totul s-a petrecut în județul Bistrița-Năsăud. Un bărbat din comuna Nimigea a sunat, miercuri, la numărul de urgență 112, pentru a anunţa că fiica sa în vârstă de doar 12 ani a fost abordată de un bărbat rămas necunoscut.

loading…


Acesta, probabil pedofil sau proxenet, i-ar fi solicitat micuței să urce cu el în autoturism.

Din acest motiv, poliţiştii de cercetări penale au deschis un dosar pentru tentativă de lipsire de libertate în mod ilegal. În acest moment, echipele de oameni ai legii îl caută peste tot pe autorul acestui gest dubios, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

Incidentul s-a petrecut în dimineaţa zilei de miercuri, înainte de ora 8,00, în timp ce fata se îndrepta spre şcoală.

loading…

Din fericire, fetița de 12 ani a refuzat să dea curs solicitării venite din partea necunoscutului și a scăpat astfel de tot ce poate fi mai rău.

Spre norocul anchetatorilor, maşina cu care circula bărbatul care a abordat-o pe fetiță a fost surprinsă de camerele de luat vederi ale primăriei din localitate.

În prezent, poliţiştii fac cercetări pentru a-l identifica pe bărbatul în cauză, potrivit informațiilor oferite de IPJ Bistriţa-Năsăud.
Reamintim că, în Cazul Caracal, două fete, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu au dispărut după ce au fost luate în mașină, la autostop, de Gheorghe Dincă. Porcurorii susțin că „Monstrul din Caracal” le-ar fi violat și ucis pe fete, apoi le-ar fi ars cadavrele într-un butoi din curte.

În ciuda acestui fapt, nici membrii familiilor victimelor și nici numeroși alți specialiști nu au fost mulțumiți cu concluziile anchetatorilor, mai ales că în zonă a existat o rețea de proxenetism care ademenea fete, de obicei minore, pentru a le trimite apoi, cu forța, să se prostitueze în Italia sau alte țări din Europa.

Gheorghe Dincă este în prezent judecat pentru două crime, dar el a susținut, recent, că nu le-a omorât pe fete. Iar scandalul este departe de a se fi stins.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *