Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Gabriela Cristea a împlinit 46 de ani. Mesaj emoționant al soțului eiGabriela Cristea își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Vedeta a împlinit 46 de ani și este omagiată de soțul ei printr-o postare deosebită pe Instagram, însoțită de un mesaj emoționant.

Tavi Clonda, partenerul de viață al prezentatoarei, a distribuit un cojal de 10 fotografii din viața lor, cărora le-a adăugat un mesaj care a impresionat audiența și a strâns peste 4500 de aprecieri și 230 de comentarii în doar 4 ore.

loading…


„Azi e ziua de naștere a iubitei mele soții! La multi ani, iubita mea! Să fii sănătoasă pentru că fericită ești, de iubită nu mai spun! Alături de tine mi-am împlinit visul de a face o familie plină de iubire! Ești exact ce mi-am dorit și aventura continuă!”, a scris acesta.

Gabriela Cristea sărbătorește 46 de ani. Mesaje impresionante ale partenerului de viață

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au căsătorit în 2015 și formează una dintre cele mai solide familii din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună două fetițe, Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena.

loading…

loading…

Mesajul pe care Tavi l-a scris cu ocazia zile de naștere a soției lui nu este primul de acest fel. Familia lor este renumită pentru declarațiile emoționante pe care le distribuie în zilele speciale pentru ei.

„Azi, iubita noastră Victoria împlieste 3 anișori. 3 ani în care am făcut și am trecut prin atâtea stări și emoții, împliniri, iubire, credință, încredere, teamă și iarăși de la capăt…

Nu pot decât să-i mulțumesc bunului Dumnezeu, soției mele, familiei mele și tuturor celor care au adus un gând bun! Vă doresc să vă găsiți și voi victoria voastră, dacă nu a venit până acum, sigur va veni dacă credeți în asta! Victoria, tati te iubește!”, a scris el luna trecută, cu ocazia zilei de naștere a fetiței lor.
Tavi Clonda are obiceiul de a-și impresiona fanii pe Instagram. Mesajele postate de acesta au emoționat audiența și au făcut-o să empatizeze cu el. Ultimul mesaj de acest fel a fost unul mai trist. La începutul acestei luni, soțul Gabrielei Cristea și-a amintit de ziua de naștere a bunicii, trecută în neființă, iar cuvintele lui au atras simpatia celor ce le-au citit.
„Azi ar fi fost ziua de naștere a bunicii mele Margareta! Cel mai minunat om ma veghează de acolo de sus! Norocul meu este că mama, fetele mele, soția, sora îi țin locul cu atâta dragoste și delicatețe! Swipe left pentru a vedea o poză atât de veche dar atât de valoroasă pentru mine!”, a notat bărbatul.
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *