O asistentă medicală de 36 de ani, din Rădăuţi, a leşinat la o oră după ce i s-a făcut vaccinul anti-CovidO asistentă medicală de 36 de ani, din Rădăuţi, a leşinat la o oră după ce i s-a făcut vaccinul anti-Covid. După ce a fost consultată s-a ajuns al concluzia că nu există o legătură de cauzalitate între starea ei de leşin şi vaccin.


O asistentă medicală din Rădăuţi a leşinat la o oră după ce i s-a făcut vaccinul anti-Covid. Manager spital: Nu există o legătură de cauzalitate între starea ei de leşin şi vaccin

Femeia a început să se simtă rău şi a fost dusă la secţia de neurologie pentru a i se face mai multe investigaţii. Se pare că ea a mai leşinat în trecut, având istoric de sincopă vasovagală, iar leşinul de acum a fost doar o coincidenţă.

Leşin fără legătură cu vaccinul anti-Covid

„Din punct de vedere medical pe toate analizele efectuate nu există o legătură de cauzalitate între starea ei de leşin şi vaccin. Adică pe fond psihic. Doctorul mi-a spus că e foarte bine, că a vorbit cu dânsa de dimineaţă, nu am înţeles să fie internată, sub observaţie. A vorbit la neurologie, de la centrul de vaccinare a plecat de jos din urgenţe, a ajuns la neurologie şi s-au făcut toate investigaţiile. Medicul neurolog care a consultat-o a spus că nu există cauzalitate între vaccin şi starea ei. Are 30 şi este pe secţia medicală”, a declarat managerul spitalului Rădăuţi, Traian Andronache, pentru Observator.


Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *