Nelu Ploieșteanu este condus pe ultimul drum. Fetele regretatului artist, urlete de jale la căpătâiul tatălui VIDEONelu Ploieșteanu este înmormântat astăzi, după ce de două ori ceremonia sa a fost anulată. Trupul neînsuflețit al regretatului artist a fost luat de la INML și dus la cimitir.

Artistul va fi condus pe ultimul drum și înmormântat în regim COVID-19. Conform raportului IML cu privire la rezultatul testului pentru coronavirus, acesta era încă pozitiv.


Familia lui Nelu Ploieșteanu este distrusă de durere, iar fetele regretatului artist își urlă durerea la căpătâiul tatălui lor. Când sicriul cu trupul neînsuflețit al lăutarului a fost scos de la INML și pus în mașina mortuară, fetele lui Nelu Ploieșteanu au început să țipe după tatăl lor, potrivit Spynews.ro.

‘Tăticule! Tată! Tatăl meu! Tăticul meu! Tatăl meu!’, strigă cu durere una dintre fiicele artistului. Nelu Ploieșteanu va fi dus pentru câteva momente în casa în care a locuit, apoi va fi dus la cimitirul Străulești 2, acolo unde va fi înmormântat alături de fiul său, Mihăiță.

Pe mașină mortuară a fost pus un tablou cu poza lui Nelu Ploieșteanu. Astăzi, 7 aprilie, ziua în care artistul este condus pe ultimul drum plouă, iar potrivit superstițiilor se spune că atunci când plouă la înmormântare, decedatului îi pare rău că s-a stins din viață.
Soția lui Nelu Ploieșteanu este distrusă de durere și îi spune încontinuu că nu-l va lăsa singur. ‘De ce ai plecat, mă? De ce? De ce ai plecat? De ce? Te-ai dus după băiatul nostru. Spune-i că-l iubesc. Vă iubesc și așteptați-mă că vin. Nu v-am lăsat singuri și nu te voi lăsa nici pe tine, nici pe băiat. Te iubesc! Nu vă las. O să vin cât de curând după voi. Nu vă las, nu vă las, nu vă las, că nu v-am lăsat niciodată! Nu te las, mă! Ai plecat la spital și spuneai: ‘Ce fac eu fără tine’? Nu pleca!’, urlă cu disperare soția artistului.


Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *