EXCLUSIV Anca Serea a făcut primele declarații după absolvirea fiului său! Ce carieră își dorește să urmeze pe viitor David: ”Simt și bucurie și teamă într-un fel”Anca Serea trece printr-un moment emoționant din viața ei, asta pentru fiul său cel mare, David, a absolvit liceul și urmează să plece la facultate.

Soția lui Adi Sînă a oferit câteva declarații în exclusivitate pentru redactia.ro despre momentul deosebit pe care l-au trăit cei din familia ei și mai ales cum se simte acum că David va părăsi cuibul.


Anca Serea a făcut primele declarații după absolvirea fiului său

Anca Serea este cuprinsă de emoții și are sufletul ”un pic strâns”, asta pentru că își vede puiul cum crește. David a absolvit liceul și este primul copil din familia vedetei care părăsește casa părintească și nu oricum, ci mergând la cea mai prestigioasă facultate din Olanda.

Prezentatoarea TV este tare mândră de toți copiii ei, și cu siguranță aceste momente o emoționează cumplit, însă este sigură că toți vor ajunge să aibă viața pe care și-o doresc. Aceasta a făcut primele declarații după marele eveniment în exclusivitate pentru redactia.ro.

”Au fost mari emoții, ca pentru fiecare părinte. A fost un moment deosebit și sunt cu sufletul un pic strâns pentru că urmează să plece la studii în Olanda. Simt și bucurie și teamă într-un fel, dar cred că sunt normale, până la urmă este o nouă etapă din viața lui”, a declarat Anca Serea în exclusivitate pentru redactia.ro.
Ce carieră își dorește să urmeze pe viitor David

Când vine vorba despre examenul maturității, Anca Serea nu are deloc emoții, asta pentru că, spune ea, nu a fost o mamă care să pună accept pe note, iar fiul ei știe ce vrea să facă în viață și mai ales pe ce materii să pună mai mult accent.

Astfel că, soția lui Adrian Sînă susține că David, fiul ei cel mare, va trece cu bine peste Bacalureat, iar acest lucru nu avea cum altfel, asta pentru că va merge la cea mai prestigioasă facultate din Olanda. Și chiar dacă planurile lui s-au schimbat, asta pentru că iniția acesta voia să dea la medicină, iar acum a ales fiolosofie, se pare că mama lui îl susține necondiționat în tot ceea ce vrea să facă în viață.”Nu am emoții pentru Bacalureat pentru că eu nu am fost genul de părinte care să pună foarte mare accent pe note. El la simulări a avut note foarte bune, a luat 10 la filosofie, iar la celelalte materii nu l-a interesat foarte mult pentru că el urmează să meargă la cea mai prestigioasă facultate din Olanda pentru a studia filosofia, a fost opțiunea lui.

Nu mai vrea medicină din clasa a 9-a. Și-a dat seama că este mai mult de învățat. Acum vrea filosofie, pentru că i se pare un domeniu interesant, iar el crede că filosofia este fundamentul într-o știință, de asta a fost opțiunea lui principală”, a mai spus Anca Serea în exclusivitatea pentru redactia.ro.
Cum se prepară apa alcalină?

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *