SI-AU LUAT VIATA AMÂNDOI ÎN ACELAȘI TIMP, FĂRĂ SĂ ȚINĂ CONT CĂ LASĂ UN COPILAȘ DE 2 ANI SINGUR PE LUME. VECINII AU GĂSIT TRUPURILE NEÎNSUFLEȚITE ÎN CASĂ, IAR BEBELUȘUL LOR…Trupurile neînsuflețite ale celor doi, Kiril Nemcev, de 32 de ani, și Lana Nemceva, de 23 de ani, au fost găsite fără suflare în casa lor din Burton-upon-Trent, Marea Britanie.

Cei doi s-au sinucis, iar poliția a deschis o anchetă pentru a afla cu exactitate cauzele.


Cei doi tineri erau căsătoriți și aveau împreună un copil în vârstă de 2 ani. Conform fotografiilor postate pe internet, cei doi mergeau des în vacanțe, iar vecinii spun că nu au dat niciodată semne că ar avea probleme în relația de cuplu.

Medicii ajunși la fața locului au constatat decesul și l-au salvat pe micuțul de 2 ani aflat singur în casă.

Serviciul de urgență a fost anunțat în jur de ora 23.00, conform Daily Mail.com.

Două ambulanțe și doi paramedici au ajuns la fața locului pentru a confirma decesul cuplului și pentru a-l salva pe micuțul aflat singur în casă.
Moartea celor doi este suspectă, iar polițiștii au deschis o anchetă pentru a afla care sunt cauzele decesului celor doi.

Vecinii sunt în stare de șoc, niciunul dintre ei nu se astepta la o asemenea tragedie, mai ales că, spun ei, erau un cuplu frumos și liniștit. În urmă cu câteva zile, cei doi au sărbătorit ziua de nașterea a fiului lor care a împlinit 2 ani.“Este o veste cu adevărat tristă pentru comunitatea noastră, dar este dificil să aflăm ce s-a întâmplat cu exactitate.

Nu îmi amintesc să se fi întâmplat așa ceva până acum”, a declarat un vecin.

Un alt vecin a spus că locuiește de 30 de ani în acel cartier și niciodată nu a mai întâlnit un asemenea caz.
Cum se prepară apa alcalină?

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *