Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Emilia Ghinescu face nuntă după 10 ani de relație. Artista va îmbrăca rochia de mireasă pentru a doua oară



Emilia Ghinescu va face nuntă în curând și va îmbrăca rochia de mireasă pentru a doua oară, după zece ani de relație cu iubitul ei. Vestea a luat prin surprindere lumea artistică din România. De menționat că ea și Sebastian au o fetiță împreună, Emilia mai având doi copii din prima căsătorie.


Veste surprinzătoare dată de interepreta de muzică de petrecere Emilia Ghinescu. După 10 ani de relație cu actualul iubit, Sebastian, cei doi au decis să se căsătorească. Totodată, cei doi au stabilit și data la care vor face cununia.

Emilia Ghinescu face nuntă cu iubitul ei






Emilia Ghinescu îmbracă rochia de mireasă pentru a doua oară în viață. Interpreta de muzică populară și de petrece se poate declara o femeie împlinită. Emilia Ghinescu are o carieră de succes și o familie minunată. După 10 ani de relație cu Sebastian Albăstroiu, alături de care are o fetiță minunată, cei doi au decis să facă pasul cel mare. Emilia și iubitul ei se căsătoresc în această toamnă.




Vedeta a trecut printr-o situație dificilă după ce a divorțat de fostul soț cu care are doi copii, dar acum viața pare că i-a surâs și își dorește să își unească destinele cu bărbatul care i-a fost alături în ultimii 10 ani. Recent, artista a postat pe Facebook, un mesaj emoționant cu ocazia aniversării celor 10 ani de relație.

„10 ani, mulți nu ne-au dat nici două săptămâni, și au trecut 10 ani! La mulți ani, omul sufletului meu! Până la sfârșit”, a scris Emilia pe Facebook.

Se vor căsători în toamnă



Interpreta de muzică populară a spus că își dorește să facă nunta în toamnă și ar vrea să fie un eveniment restrâns. Invitată într-o emisiune tv, Emilia a oferit mai multe detalii despre acest moment special.

„În toamna, prin octombrie, vom face cununia, vrem să nu fie foarte cald afară. Noi nu facem nuntă foarte mare, cu mulți invitați. Am mai fost mireasă și știu cum e. Ne dorim o petrecere restrânsă, cu rudele și familia. Petrecerea va fi undeva la Sinaia sau la mare. Aș vrea un garden party. Să nu aud muzică, să nu aud bubuială. Nu vreau să fie sarmale la nuntă, ci să avem un bufet suedez. Eu iubesc peștele, fructele de mare. Cred însă că la mare avem și locația, nașii noștri au un hotel acolo. Nașii vor fi Nicoleta și Ioan Niculae. Am rezonat cu ei și ei cu noi și suntem lângă dânșii de atâția ani. Și la bine, și la rău. Nu o să am o rochie de prințesă, că am 43 de ani. Nu mai pare potrivită”, a povestit Emilia Ghinescu.




Emilia Ghinescu va merge în Maldive în luna de miere

Mai mult, vedeta a spus că va trebui să facă o petrecere dublă, pentru că cei doi nu au cununia civilă. În ceea ce privește luna de miere, Emilia și Sebastian ar dori să meargă în Maldive.

„Noi nu avem nici cununia civilă. Nu știe nimeni asta. M-a cerut de 2 ori, am două inele și îl aștept pe al treilea”, a mai spus artista.

Artista este nerăbdătoare și abia așteaptă să își organizeze în detaliu nunta. Pentru luna de miere are deja câteva destinații favorite. Ar vrea în luna de miere să meargă undeva unde este apă, gen Maldive sau Bali. Emilia Ghinescu face acum nuntă pentru a doua oară după ce a divorțat în urmă cu mai mulți ani de primul soț. Oricum, ea a știut mereu că își va găsi sufletul pereche, iar acest lucru s-a întâmplat.













Cum se prepară apa alcalină?





Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal







Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *