Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Culiță Sterp, la un pas de tragedie la volan: „Am ajuns toți la spital”



Culiță Sterp este unul dintre cei mai iubiți maneliști din țară. Celebrul interpret de manele se bucură de mare succes și este iubit de o mulțime de oameni și de curând a devenit și tătic. Totuși, a trecut și prin experiențe neplăcute și grele. A fost la un pas de tragedie, după ce a fost implicat într-un accident grav.


Culiță a adormit la volan

Culiță Sterp este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din țară. Este iubit de oameni și are mulți fani, cu care este foarte deschis și le împărtășește multe detalii din viața sa. În urmă cu puțin timp, el le-a explicat tuturor despre o experiență dureroasă prin care a trecut în anul 2012, când era la un pas de tragedie.

Culiță își amintește că a făcut un accident când venea de la mare cu microbuzul familiei, unde se afla cu frații lui și cu alți prieteni. Când mai avea puțin până acasă, a adormit la volan și mașina a ajuns pe câmp. Norocul lor a fost că nu au avut traume mari, ci lovituri minore și un băiat și-a rupt piciorul și s-a lovit la cap.





“Am avut un accident toţi patru, acum cinci ani. Veneam de la mare cu microbuzul nostru…Eu conduceam, pe acolo aproape de casă, la vreo 15 km aproape de casă m-a luat somnul…s-a întâmplat, am dus maşina în cap acolo într-un şant, dar am avut noroc mare. Un băiat şi-a rupt piciorul, s-a lovit rău la cap, dar am avut noroc că ne-a scăpat Dumnezeu cu bine din tot. Mama era distrusă, era singură acasă…a anunţat-o cineva că am făcut accident, iar ea se ruga măcar unul să mai fie în viaţă, pentru că cineva i-a spus că a fost foarte grav…”, a declarat Culiță.




Mama Geta a fost speriată atunci, pentru că aflase că accidentul a fost grav și se aștepta ca toți să fie răniți. În acele clipe grele, nu mulți le0au fost alături. Printre cei care i-au vizitat la spital se număra Daniela, actuala iubită a manelistului, care pe atunci îi era doar prietenă.

Culiță Sterp și-a adus bebelușul acasă



Culiță Sterp a devenit tată pentru prima dată. Manelistul este în culmea fericirii de când a venit pe lume băiețelul său, pe cale naturală. Artistul are un copil de nota 10 și 4 kilograme, care acasă a fost așteptat de toată familia, așa cum se cuvine. Camera lui a fost decorată cu foarte multe baloane, iar părinții au postat imediat imagini pe rețelele de socializare.




















Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal







Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *