Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Ciudățenii de pe litoralul românesc: Salvamarii, dați în judecată de un avocat care le cere daune de 40.000 de euro după ce l-au salvatSalvamarii de pe litoralul românesc au parte de manifestări de ”recunoștință” dintre cele mai bizare.

Astfel, unul dintre ei a fost luat la bătaie de iubitul unei tinere pe care a salvat-o, iar un avocat i-a dat în judecată pentru că l-au scos din mare.

Mulți turiști s-au dovedit recalcitranți și weekend-ul acesta față de salvamarii care doar încearcă să-i țină în viață și au făcut scandal atunci când li s-a zis să nu intre în apa mării după ce s-a arborat steagul roșu, mai ales în sudul litoralului, scrie Replica de Constanța.


”Nu-mi zici tu mie ce să fac!”, ”Sunt în concediu, pentru asta am plătit, dacă vreau în apă, intru!”, ”Cine ești tu??”, sunt doar câteva dintre replicile celor aflați la plajă.

Există însă și turiști care nu se mulțumesc doar cu scandalul, iar salvamarii de pe litoral povestesc întâmplări de-a dreptul incredibile.

În 2019, de exemplu, un salvamar de 43 de ani a fost lovit cu pumnul în față de către un tânăr de 19 ani după ce a atenționat-o pe iubita acestuia să iasă din apa mării pentru că erau curenți puternici și era în pericol de a se îneca.

Într-un alt caz, un avocat din București i-a dat în judecată pe salvamarii din Constanța și le-a cerut daune de 40.000 de euro pentru purtare abuzivă după ce l-au scos cu forța din apă întrucât marea devenise foarte agitată și au arborat și steagul roșu, care să atenționeze în acest sens. Și la ce justiție avem în țară, are toate șansele să-i și câștige!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *