Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Politica

Liviu Dragnea îşi face partid alături de un mare nume din România. Fostul lider PSD a aruncat bomba zilei în politică



Liviu Dragnea îşi face partid alături de un mare nume din România. Fostul lider PSD a aruncat bomba zilei în politică. Liviu Dragnea tocmai ce a ieșit din închisoare săptămâna trecută și deja are planuri mari, respectiv să se implice total în politică, nu oricum, ci într-un mare fel.

Liviu Dragnea vrea din nou la butoane. Cu ce alt fost șef de partid vrea să se asocieze într-o nouă formațiune politică
Liviu Dragnea îşi face partid alături de un mare nume din România. Fostul lider PSD a aruncat bomba zilei în politică, respectiv că şi-ar plănui întoarcerea în politică, arată unele zvonuri.


Şi nu oricum, ci prin formarea unui nou partid, alături de un alt personaj celebru şi încă apreciat de mulţi români: fostul patron al OTV și președintele partidului PPDD, Dan Diaconescu.

“Nu-i văd cuplându-se. Nu mai văd un partid bazat pe ceea ce s-a născut partidul lui Dan Diaconescu, nici pe ce propune Dragnea. Un conservatorism puternic asezonat cu Dan Diaconescu nu cred că mai e posibil. Nu știu ce i-ar putea uni”, a precizat Octavian Hoandră în emisiunea EVZ Play, moderată de Robert Turcescu.





Unele guri spun că totul este posibil, dar nu acum

Pe de altă parte, jurnalistul Bogdan Camaroni are o cu totul altă părere. Acesta crede că Liviu Dragnea şi Dan Diaconescu ar putea reveni pe cai mari în 2024 sau chiar şi mai înainte. Abia în 2024, cei doi foști lideri ajunși la pușcărie nu vor mai avea interdicţii.

“Există un curent fabulos, pentru că pe acest trend mondial în care se taie libertăţile, în care toată lumea percepe ingerinţe ale multinaţionalelor, chestia cu curentele LGBT şi cu impunerea lor, vizavi de anumite reacţii de simpatie faţă de Ungaria, pe care românii nu le aveau înainte.




Mlţi s-au întors la discursul lui Dragnea, iar un mare trend este că Dragnea e un mare patriot, iar asta o spun în condiţiile în care, la vremea respectivă, am scris tone de dezvăluiri despre Dragnea, despre Teleorman, despre afacerile lui, ale fiului său şi toată cohorta.

Ce l-ar fi dus pe Liviu Dragnea la închisoare, de fapt

Dragnea era pe vremea aia ca un nebun şi la momentul în care Dragnea a ţinut-o langa cu banii şi cu profitul că nu trebuie să părăsească ţara, el a fost încarcerat. Coincidenţă sau nu…



Toţi consideră acum că, de fapt, perioada lui Dragnea de încarcerare este ca o penitenţă şi ca o victimizare şi că Dragnea este ca un martir, care s-a întors mai puternic. Iar ăştia de care spun eu că scriu sunt influenceri, apar în mediile de reţele sociale. Sunt tone de comentarii.

Ceea ce părea imposibil în urmă cu doi ani, adică să-l transformi Dragnea din acel corupt şi cel care se înconjurase cu o liotă de corupţi şi făcea afaceri cu statul şi tone de genul ăsta, care avea o casă imensă pe două străzi…




Liviu Dragnea și Dan Diaconescu, doi mari salvatori

Acum este văzut ca un salvator, ca un eliberator, ca un martir. Şi Dan Diaconescu e pe acelaşi trend. Şi el e considerat că a fost închis pentru că a spus adevăruri politice…

Dacă cei doi ar pune la cale şi şi-ar face un partid politic care ar urma, uşor-uşor, să scape de aceste sancţiuni care sunt şi să ajungă pe val cu ele, ba chiar fiind în umbră oarecum, în underground, pentru că au interdicţii şi ar urma să izbucnească, cum zice Robert, în 2024…

Să ştii că şansele sunt de reuşită maximă!”, a spus jurnalistul Bogdan Camaroni.

















Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal







Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *