Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Ce buchet a avut Cleopatra Stratan la nuntă și ce semnificație are. Stai să vezi cum arată rochiaCleopatra Stratan trăiește astăzi cea mai frumoasă zi din viața ei! Celebra artistă și Edward Sanda au devenit astăzi soț și soție și se pregătesc intens pentru petrecerea de diseară. Cei doi au fost extrem de emoționați și nerăbdători și iată că marea zi a sosit.

Cleopatra Stratan, o mireasă simplă și elegantă


Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au jurat astăzi iubire veșnică. Cei doi au ajuns în ziua cea mare, pe care o așteaptă deja de mult timp. Tânăra artistă și-a dorit ca Edward Sanda să fie primul și ultimul bărbat din viața ei, așa că a acceptat propunerea lui de a deveni soț și soție.

Cei doi au avut două ținute extrem de simple, așa cum probabil ne așteptam cu toții. Cleopatra a avut o rochie albă elegantă, asortată cu câteva bijuterii la fel de fine. Machiajul a fost unul în ton cu ținuta, dar mai ales cu vârsta, având în vedere că are doar 18 ani și este foarte frumoasă naturală. Niciodată nu i-a plăcut să iasă în evidență, dar azi a reușit să strălucească fără prea mult efort.

Artista emana fericire prin toți porii și cel mai frumos accesoriu era zâmbetul ei larg. La fel de fericit era și soțul ei, care a avut și el un look serios și plăcut.

Ce semnifică buchetul Cleopatrei

Cleopatra Stratan a optat astăzi pentru un buchet de trandafiri albi, deloc extravagant. Trandafirul în sine este o floare ce semnifică iubire, puritate și apreciere, calități ce sigur descriu perfect relația celor doi miri.

De altfel, trandafirul alb inspiră iubirea, inocența, ce o caracterizează perfect pe tânăra mireasă. Buchetul se potrivește perfect cu rochia ei și completează look-ul.
S-au pregătit intens pentru marele eveniment, care a venit la doar un an de relație. Au optat pentru o nuntă oarecum originală, pentru că au decis să nu aibă nași de cununie. Deși toată lumea s-a uimit de alegerea lor, se pare că este complet legal și nu afectează cu nimic taina cununie. Nu este obligatorie existența unei perechi de nași, ci este vorba doar de un obicei, care spune că aveți nevoie de un cuplu căsătorit care să vă îndrume.


Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *