Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Simona Halep se mărită! Ținute impecabile și emoții imense. Ce simbolizează buchetul



Astăzi are loc nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc, evenimentul mult așteptat de toată lumea. Începând de astăzi, cei doi vor fi soț și soție, urmând ca în viitorul apropiat să jure iubire veșnică și în fața altarului. Venim cu informații interesante de la nunta celei mai iubite sportive a momentului, de la obiceiurile respectate, până la invitați de seamă.

Simona Halep, cadou special de la Toni


Simona trăiește azi cele mai frumoase momente alături de partenerul ei de viață. Cei doi și-au oficializat relația astăzi și acum se pregătesc de petrecerea la care vor participa 300 de invitați, printre care persoane cunoscute, nașii și alte vedete de seamă.

De azi, Simona se numește Halep-Iuruc. Sportiva a fost atentă la orice detaliu și a optat pentru o ținută simplă și extrem de elegantă, așa cum ne-a obișnuit. La fel de simplu a fost și proaspătul mire, care s-a asortat perfect cu soția lui într-un costum negru.





Buchetul a fost și el unul pe măsură, cu totul special. A fost făcut din trandafiri albi, crini și iederă. Albul știm deja că simbolizează puritatea, norocul, așa cum sperăm că vor avea și cei doi proaspăt căsătoriți în mariajul lor. Cât despre iederă, ea simbolizează imortalitatea și dă un plus de culoare buchetului.

Părinții Simonei, emoții mari la cununie

Părinții Simonei Halep au avut mari emoții pentru momentul în care fiica sa a spus DA în fața ofițerului stării civile. Cei doi au fost extrem de eleganți și s-au pregătit intens pentru marele eveniment, pentru a străluci alături de fiica sa care astăzi a devenit, oficial, soție.




Mama Simonei a declarat că au mari emoții în această zi pe care o așteptau de mult timp. Speră că va fi o zi frumoasă, în care să se poată distra alături de proaspeții soți și invitați. Cei doi au o relație bună cu ginerele lor și chiar se bucură că a intrat în familie.

„Vă mulțumesc pentru atenție. Am emoții ca fiecare mamă, atunci când vine această zi pentru copilul ei. M-am rugat să fie o zi cu soare, o zi liniștită. Vă mulțumesc încă odată”, a spus mama Simonei Halep înainte de cununia fiicei sale.






















Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal







Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *