Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Constantin Enceanu, adevărul despre scandalul dintre Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican: ‘Nimeni nu pleacă fără să plătească’



Constantin Enceanu nu poate să lase lucrurile așa! Acesta spune adevărul despre scandalul dintre Petrică Mățu Stoian și Niculina Stoican. Interpreta de muzică populară a negat toate acuzațiile care i s-au adus până acum.

Constantin Enceanu, despre scandalul dintre colegii săi: detalii din relația dintre Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican
Decesul lui Petrică Mîțu Stoian încă trezește multe semne de întrebare, dar a și adus la scurtă vreme după tragedie câteva detalii din viața sa. Concret, nimeni nu a știut că el ar fi avut probleme de sănătate de-a lungul timpului, așa cum a declarat Elena Merișoreanu.


De asemenea, fanii nu aveau la cunoștință relația deficitară dintre el și Niculina Stoican. Dispariția prematură a interpretului din Mehedinți a adus multă durere în sufletul celor care i-au iubit muzica. Decesul său stă acum la baza unul scandal răsunător în muzica populară românească.

Constantin Enceanu a intervenit în scandalul dintre Doru Gușman și Niculina Stoican și vrea să spună adevărul, dar și să încerce să calmeze lucrurile. Enceanu este indignat de faptul că acest scandal nu face altceva decât să murdărească amintirea lui Petrică Mîțu Stoian.





Cel din urmă este de părere că toți ar trebui să-l lase pe regretatul solist să-și doarmă în liniște somnul de veci. Mai mult decât atât, vedeta crede că cei doi cunoscuți ai săi nu vor ajunge la proces, așa cum a subliniat Niculina Stoican în urma acuzațiilor făcute de impresar.

„Nimeni nu pleacă de pe lumea asta fără să plătească”
”Nu vreau să comentez subiectul certurilor dintre Niculina Stoican și Doru Guşman, trebuie să îl lăsăm pe Petre să își doarmă somnul de veci, să îl lăsăm să îl știe lumea așa cum îl știe. Cred că fiecare dintre noi, dacă am greșit, vom plăti îl lumea asta. Să știți că nimeni nu pleacă din lumea asta fără să plătească […]

Nu cred că vor ajunge la proces, presimt eu să nu vor ajunge acolo. Lui Petre nu îi plăceau chestiile astea, lui nu îi plăcea cearta. Când nu i-a mai plăcut, a intrat în pensie. […]




Eu l-am certat pe nașul meu, credeți-mă că i-am spus să nu mai facă lucrurile acestea, să nu mai iasă să spună absolut nimic, măcar în memoria lui Petrică […]”, a declarat Constantin Enceanu, pentru fanatik.ro.

„El era coleric, așa suntem noi artiștii”
Prietenul său bun a mai mărturisit că acesta nu era genul de om care să fie certăreț, nu intra niciodată în conflict și evita pe cât posibil orice ceartă. Fanii ar afirma acest lucru pentru că nu l-au văzut în niciun scandal de-a lungul carierei sale impresionante.

„El nu era genul de om care să fie certăreț. El era coleric, așa suntem noi artiștii, dar Petre nu se certa niciodată, el evita așa ceva. El, când se supăra pe cineva, impunea o tăcere și își dădeai seama că ceva nu i-a convenit și stătea retras”, a mai detaliat acesta pentru sursa citată.






















Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal







Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *