Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Protest în fața Parlamentului. Protestatarii au adus un ciolan și purtau măști cu politicienilor: „Parlamentari, nu giraţi lupta pe ciolan: nu votaţi premier PNL-PSD-UDMR!”



Mai mulți membrii ai organizației Declic au protestat, miercuri, în fața Palatului Parlamentului, împotriva alcătuirii unui guvern PNL-PSD-UDMR.

Protestatarii au pus în scenă o reprezentaţie care îi avea ca protagoniști pe Florin Cîţu, Marcel Ciolacu şi Klaus Iohannis. Cei ce au interpretat aceste roluri purtau măști cu fețele politicienilor.

Mesajul transmis de protestatari a fost „lupta pentru ciolan din ultimele luni”, conform paginii de Facebook a Declic.


Oamenii au venit cu ciolanul la protest

De asemenea, protestatarii le-au transmis parlamentarilor un mesaj: „Parlamentari, nu giraţi lupta pe ciolan: nu votaţi premier PNL-PSD-UDMR!”.





„Noi considerăm că votul pe care-l va da Parlamentul astăzi are strânsă legătură cu respectul pentru votul cetăţenilor. Dacă parlamentarii vor vota astăzi un premier PNL-PSD-UDMR, este ca şi cum ar călca în picioare votul pe care noi, cetăţenii, l-am dat la alegerile parlamentare”, a declarat reprezentantul organizației Declic, Denisa Soare, la protestul organizat miercuri în fața Palatului Parlamentului.

























Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal







Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *