Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Băiatul care a prezis pandemia de coronavirus anunță un război



Abhigya Anand, băiatul care a prezis pandemia de coronavirus, anunță acum un război.

Abhigya Anand are 14 ani și este un tânăr astrolog din India, care a uimit întreaga lume după ce, în anul 2019, a prevestit pandemia de COVID-19. Băiatul este astrolog şi este cel mai tânăr absolvent al filosofiei hindusă cunoscută sub numele de Vastu Shastra.


Abhigya Anand a făcut în ultimele luni mai multe previziuni legate de evoluția pandemiei de coronavirus, dar și de alte tragedii mondiale. În cel mai recent video al său, băiatul vorbește despre un război între India și China.

”Voi vorbi despre un subiect important: dacă va fi un război între India și China, așa cum prevede astologia, sau orice alt eveniment în perioada 2020 și 2021. Dacă se va întâmpla ceva catastrofal sau va fi altceva și ce putem face noi toți pentru a preveni ce s-ar putea întâmpla în următoarele luni”, spune Abhigya Anand în video în care vorbește despre posibilitatea unui război între India și China.





Tânărul astrolog despre care se spune că a prezis pandemia de coronavirus spune că toți trebuie să avem în vedere că dintr-un război nimeni nu va câștiga, că ambele economii vor fi afectate. Totuși, Abhigya Anand crede că nu o să fie război între India și China până în decembrie, iar dacă se întâmplă ceva până atunci, va fi la nivel global.

Cine este Abhigya Anand, băiatul care a prezis pandemia de coronavirus

Abhigya Anand este tânărul de origine indiană, în vârstă de 14 ani, care a șocat întreaga omenire cu previziunea sa din anul 2019. Băiatul a prezis pandemia de coronavirus, după ce a postat un videoclip în luna august a anului 2019. Tânărul astrolog anunțase că omenirea va suferi un „pericol sever” în perioada noiembrie 2019-aprilie 2020, iar China va fi o țară foarte afectată.




În iunie, Abhigya Anand a lansat o nouă predicție în care a anunțat când se va încheia pandemia și a avertizat, de asemenea, despre o nouă tragedie care va începe în luna decembrie a acestui an și care se va încheia în martie 2021. Abhigya Anand a oferit și o zi clară când se va încheia pandemia de coronavirus – 5 septembrie. Însă, un alt focar va lovi în jurul datei de 20 decembrie 2020 și va fi mai extrem, cu alte dezastre, care va dura până în martie 2021.

Tânărul astrolog explică că în 20 decembrie, planetele de la Saturn și Jupiter vor fi „complet aliniate”. Efectele acestei conjuncții, spune Anand, vor provoca ”multe boli, distrugeri și, eventual, foamete “în rândul populației, deoarece va fi foarte dificil pentru fermieri să-și culeagă recoltele”. scrie wowbiz.ro






















Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal







Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *