Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Sucul natural care a ajutat-o pe Viorica de la Clejani sa slabeasca! Avem RETETA



Viorica de la Clejani a slabit considerabil in ultima perioada, dar abia acum a dezvaluit ca motivul pentru care si-a schimbat planul alimentar este faptul ca nu s-a simtit tocmai bine.

Celebra artista a renuntat la alimentele nesanatoase si a inceput sa bea un suc minune care a ajutat-o sa scape de multe kilograme in plus.


Starea de sanatate a Vioricai de la Clejani nu era tocmai buna pentru ca oboseala si noptile nedormite si-au spus cuvantul.

„In ultima perioada nu m-am simtit prea bine si a trebuit sa iau niste masuri radicale. Am avut transaminazele marite. A trebuit sa consum mai multe fructe, ceea ce eu nu prea mancam. Am auzit si eu de acea sfecla rosie, un mar, morcov, telina.

Si de nu am baut la suc din acesta. Nu urmez niciun tratament, doar am schimbat putin alimentatia din viata mea. Ionita nu stia ca eu coboram la ora 2 noaptea si rupeam frigiderul in doua”, a declarat Viorica de la Clejani la o emisiune tv.





























Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal







Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *