ULTIMA ORA! A crescut semnificativ numărul copiilor care dezvoltă diabet după COVID. Avertismentul lui Raed ArafatRaed Arafat a făcut un anunț important pentru români. Șeful DSU este îngrijorat de ce se întâmplă cu persoanele infectate cu noul coronavirus.

Șeful DSU, Raed Arafat , a vorbit în cadrul unei emisiuni Tv, despre o analiză realizată de Centrul pentru prevenirea și controlul bolilor din SUA (CDC).


Raed Arafat, anunț important pentru români

Raed Arafat a mărturisit că este îngrijorat de ce se întâmplă cu persoanele infectate cu noul coronavirus după ce acestea au trecut prin boală. Acesta susține că potrivit analizei realizată de CDC, în rândul copiilor au apărut mai multe cazuri de diabet de tip I decât de obicei.

În acest context, Raed Arafat a dezvăluit că apariția diabetului de tip I ar putea fi un efect pe termen lung la unii copii cu COVID-19.

„Vedem din ce în ce informații noi care apar – de exemplu, informația care a apărut la Centrul de control al bolilor din Statele Unite, care corelează infectarea la copii cu apariția unui număr mai mare de copii cu diabet de tip I, diabet juvenil.

Se pare că sunt studii și analize făcute de către Centrul de control al bolilor din Statele Unite, care e un centru foarte serios, analizând foarte multe date din sistemul lor de asigurări, și unde spune că au apărut mai multe cazuri decât de obicei de tip I și se corelează cu infectarea cu SARS-CoV-2”, adeclarat șeful DSU despre valul 5, dar și despre perioada de carantinare și izolare.
Raed Arafat, despre gravitatea infectării cu COVID-1

De asemenea, Raed Arafat a vorbit despre cât de gravă este infectarea cu Covid. Șeful DSU susține că imunizarea este cea mai bună metodă de a limita răspândirea virusului, deoarece această boală este foarte periculoasă, ea cauzând și efecte pe termen lung.

„Noi tot timpul vorbim de vaccinare și efectul ei pe termen lung, dar uităm ce? Tot timpul am avertizat și am spus, nu eu, și lumea științifică a zis acest lucru – atenție, Covidul nu e o boală simplă.

Există așa-zisul «long Covid», sau Covidul pe termen lung, și asta arată impactul Covidului pe sănătatea omului pe termen mai lung.

Se pare că unul dintre aceste efecte, dacă continuă această analiză și confirmă ce este deja publicat, este apariția la un anumit procent dintre copiii infectați cu SARS-CoV-2 a diabetului de tip I”, a mai spus el.


Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *