În ce relație au rămas Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu. Fostul prezentator ține legătura cu copiii prin telefonDupă ce au prezentat în cuplu știrile, Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu s-a despărțit și au luat-o pe drumuri separate. Iar viața chiar l-a dus departe pe fostul prezentator TV. Mai exact, la 9.000 kilometri distanță, în Africa de Sud. Așa se face că ține legătura cu copiii doar prin telefon. Dar iată ce a spus Andreea Berecleanu despre relația în care au rămas.

Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu s-au despărțit după 15 ani de căsnicie. Iar motivul despărțirii a fost prezentat de avocatul care a apărat-o pe prezentatoarea de știri. Se pare că Andrei Zaharescu a înșelat-o pe Andreea Berecleanu. A fost un divorț destul de discret, însă deloc ușor. Cei doi foști soți au avut multe procese.


Fostul soț al Andreei Berecleanu și-a refăcut viața la 9.000 de km distanță, în Africa de Sud. Este consul acolo de mai bine de 7 ani, are un băiețel cu noua sa parteneră. Însă Andrei Zaharescu a ținut legătura mereu cu Petru și Eva, copiii lor, lucru dezvăluit chiar și de Andreea Berecleanu.

În ce relație au rămas Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu

“În momentul în care eu am divortat, fostul meu sot a plecat din tara, deci contactul nu a mai fost direct, fizic, doar telefonic. Si ei (copiii) au trait alaturi de noua familie formata, de mine si de Ctin. Au fost foarte bine primiti de ctin si s-au simtit natural foarte bine alaturi de el. El nu și-a atribuit nici o secunda, nici atunci si nici în zilele noastre, au trecut 8 ani din acel moment, rolul de tată, pentru că tatăl lor a existat 100% în viața lor.

Ci de prieten foarte bun si a incercat mereu sa le fie un exemplu. Si a reusit lucru acesta. A mai contat foarte mult ca ei au tinut contactul permanent cu tatal lor.”, a dezvăluit Andreea Berecleanu în podcastul lui Damian Drăghici.

Andrei Zaharescu, consulul României în Africa de Sud

De ani buni, Andrei Zaharescu este consul al României în Africa de Sud, la Cape Town. Și-a refăcut viața cu Cosmina Ionescu și au un băiețel de 6 ani.

La rândul ei, și Andreea Berecleanu s-a recăsătorit cu medicul Constantin Stan.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.