Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Ei sunt cei doi frați din Suceava găsiți morți în baie. Îngrozitor cum i-a găsit tatăl lor: „Unul era în duș, unul la chiuvetă”



Cine sunt cei doi frați, găsiți fără suflare în baia din locuința lor?! Oamenii legii au început cercetările în acest caz.

O adevărată tragedie a avut loc în satul Plopeni, din judeţul Suceava, după ce doi tineri, frați, de vârste apropiate, au fost găsiți morți în baia din locuința lor. Băieții, cu vârste de 19, respectiv 20 de ani, au fost descoperiți fără suflare, în seara zilei de luni, 10 ianuarie 2022.

Cei doi tineri erau foarte iubiți de comunitatea în care locuiau.


Cine erau cei doi tineri, găsiți morți în baia locuinței lor

Filip, în vârstă de 19 ani, era muncitor în Italia, iar fratele acestuia, Natanael, în vârstă de 20 de ani, era manager al unui centru comercial din Suceava. Natanael era logodit și urma să se căsătorească în luna martie a acestui an.





Oamenii legii au început cercetările în acest caz și au constatat faptul că cei doi frați au murit intoxicați cu monoxid de carbon. Rudele băieților îi contrazic și spun că nu s-a fi simţit miros de gaz de la centrala locuinţei.

„ Unul era în duş, unul la chiuvetă să se bărbierească. Tatăl lor, când a intrat acolo, putea să cadă şi el (de la mirosul de gaz n.r), dar se pare că centrala nici măcar nu era pornită. Tatăl a venit repede în fugă la mine, i-am scos pe hol, am încercat să le fac resuscitare, dar nu mai aveau puls, deja erau morţi… în baie nu se simţea nici un miros de gaz, eu nu cred că a fost de la gaz”, este declarația unui apropiat al familiei pentru presa locală. Instalaţia de încălzire a apei din baie era conectată la o butelie pe gaz. Polițiștii fac cercetări și referitor la acest aspect.




Autoritățile au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și au fost dispuse necropsii, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor deceselor, dar și a tuturor circumstanțelor care au dus la producerea tragicului și misteriosului eveniment.






















Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal







Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *