Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Liviu Vârciu a izbucnit în lacrimi la TV! Ce a spus artistul despre decesul tatălui său: „A fost greu pentru mine”



Liviu Vârciu se numără printre cele mai cunoscute și apreciate vedete, este mereu pus pe glume, iar felul lui de a fi impresionează de fiecare dată. Deși aduce zâmbete pe chipurile telespectatorilor care îl urmăresc, artistul ascunde și o latură foarte sensibilă pe care nu mulți au cunoscut-o până acum, mai ales când vine vorba de familia lui.

Liviu Vârciu a făcut de curând o serie de mărturisiri dureroase despre pierderea persoanelor dragi, cel care i-a fost alături fiind chiar Nea Mărin, bărbatul pe care acesta îl vede ca pe un tată.


Liviu Vârciu, dezvăluiri cu lacrimi în ochi despre decesul tatălui său

Fostul membru al trupei L.A a vorbit cu ochii în lacrimi, în cadrul unei emisiuni televizate, despre cum și-a pierdut fratele într-un accident rutier în anul 2009. Destinul nu a fost blând cu el nici după, dat fiind faptul că anul trecut tatăl lui s-a stins din viață, lăsând în urma lui multă suferință.





Nea Mărin, cel care i-a fost alături artistului ani de zile, i-a făcut o surpriză de-a dreptul emoționantă, moment în care acesta a izbucnit în lacrimi.

Liviu VârciU a sărit mai apoi în brațele lui, recunoscând că este în continuare puternic afectat de pierderea celor dragi lui.
„Să îți ajute Dumnezeu să faci o sută de filme! Te iubesc, nebunule!”, i-a spus Nea Mărin. „Când a văzut ce tort i-am oferit s-a repezit în brațele mele și a început să plângă. Ca un copil! Și eu, și el! Mi-a zis la ureche: te iubesc, tăticule! Te iubesc!”, a mai spus acesta.




Liviu Vârciu îl vede pe Nea Mărin ca pe un părinte

Liviu Vârciu a fost copleșit de gestul făcut de Nea Mărin, drept pentru care nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi, dezvăluind că îl iubește și îl vede pe acesta ca pe un adevărat tată: „Am devenit mai sensibil la 40 de ani. Este cel mai frumos tort pe care l-am privit vreodată în viața mea. Îl iubesc pe Barbu ca și cum e tatăl meu, pentru că eu mi-am pierdut tatăl anul ăsta și a fost un an mai greu pentru mine și pentru ai mei. Avându-l pe Nea Marin aproape…Treci mai ușor peste niște lucruri. Eu sunt pe 17, mama e pe 18 și frate-miu era pe 21”, a spus Liviu Vârciu, în emisiunea respectivă.

Pe de cealaltă parte, și Nea Mărin ține enorm la Liviu Vârciu: „E un băiat extraordinar, mie îmi place tare mult de el. Avem 12 ani de când suntem împreună. Știu că lumea ne iubește, ne iubește așa. Dar noi în realitate suntem așa” .






















Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal







Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *