Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Reacția șocantă a lui Marcel, iubitul Iuliei, după ce a aflat de tragedie: ”Ea voia să scape de el”




Iulia, tânăra în vârstă de 33 de ani care s-a sinucis și s-a aruncat de pe bloc cu copiii ei, avea o viață amoroasă destul de tumultuoasă. După divorțul de Alexandru, a intrat într-o relație cu un alt bărbat. Bărbatul, pe nume Marcel, ar fi terorizat-o pe frumoasa mămică. De curând Iulia l-ar fi prins pe Marcel că acesta o înșela chiar cu bona copiilor. Femeia s-a destăinuit fostei soacre, Elisabeta, și i-a spus că se gândește să se împace cu fostul soț.

Șocant ce a făcut iubitul Iuliei, după ce a aflat de tragedie


La fața locului au ajuns echipaje de medici și oamenii legii. Din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru Iulia și copiii ei, astfel că medicii au declarat decesul acestora. Ulterior a fost informat despre cele întâmplate și iubitul femeii.

Reacția lui a surprins pe toată lumea. Bărbatul a primit vestea din partea unei prietene de-ale Iuliei. Când a aflat, a fost incredibil de calm și nici nu a dat semne că ar fi prea îngrijorat.

Tot de la o prietenă de-ale Iuliei a aflat și fosta soacră a acesteia despre decesul ei și al copiilor. Femeia consideră că Marcel este cel vinovat pentru ceea ce se întâmplat cu Iulia.





”Îmi spunea că pune presiune, o amenință, cu copiii. A spus că îi ia copiii. Nu știu ce a avut ea pe suflet, pentru că după toate fazele astea a spus că vrea să se întoarcă în familie, a și depus actele să se căsătorească din nou. A zis că vrea să mai stăm o dată la un pahar, pentru că am vrut să aflu în detaliu”, a declarat soacra Iuliei.

Reacția surprinzătoare a iubitului Iuliei

Femeia nu își poate explica cum Marcel nu a fost șocat și îngenuncheat de durere când a aflat că iubita lui și-a luat viața ei și a copiilor săi. Mai multe surse spun că ar fi fost să se plimbe după ce a primit vestea.

Iubitul Iuliei ar fi părăsit orașul și ar fi mers la Deva și nu ar fi luat legătura cu autoritățile sau medicii să vadă ce s-a întâmplat.




Toate aceste detalii ridică semne de întrebare pentru bunica paternă a copiilor de șase și trei ani.

”El a plecat să se plimbe pe străzi. Nu se știe de el, ce să zic… Ea voia să scape, să vină înapoi la noi. Nu a mai apucat să-mi povestească. El a plecat să se plimbe de nebun, nu știu unde. Deci, un om, când îți moare fosta iubită, nu te duci să vezi unde, ce, cum s-a întâmplat?! El a plecat să se plimbe”, a povestit soacra Iuliei, la Acces Direct.






















Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal







Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *