Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Ce se întâmplă dacă tai o ceapă în patru și o lași în dormitor peste noapte!
Mulți dintre noi au început să plângă din momentul în care am început să tăiem ceapa. Ceapa se datorează aburului puternic pe care această legumă îl emite atunci când o tăiem. Și, teoretic, tocmai acești vapori ar fi cei care ne-ar ajuta să oprim tusea.

Astfel, remediul aplicat în mod natural constă în tăierea unei cepe în sferturi și lăsarea ei pe o farfurie lângă pat. În acest fel, dacă cel mic suferă o criză de tuse în miez de noapte, când va respira vaporii degajați de ceapă, se va calma.

Este un remediu sigur pentru copii și bebeluși mai ales pentru că nu presupune consumul de ceapă de către cel mai mic din casă.


Atunci când tăiem o ceapă în bucăți mici și o așezăm lângă noi, aceasta ajută la menținerea aerului umed, contribuind la expectorație și la ameliorarea simptomelor. Este dovedit că acest aliment este bactericid și poate contribui, de asemenea, la fluidizarea mucusului. Prin urmare, atâta timp cât tolerăm mirosul, putem așeza în cameră o farfurie cu ceapă proaspăt tocată mărunt.

Bineînțeles, ceapa singură nu va vindeca infecția. Ea trebuie folosită întotdeauna ca o metodă complementară pentru a obține o ușurare, niciodată ca un tratament propriu-zis.

În plus, în loc să recurgem direct la un antitusiv, cel mai indicat este să căutăm metode care ajută la subțierea și expulzarea mucusului, cum ar fi vaporii. În acest fel, se ajută la eliberarea căilor respiratorii și se obține o ușurare.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *