Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Ion Iliescu este în doliu: a murit primul său colaborator din FSN! Politicianul a fost găsit fără suflare în tramvaiul 23 din Bucureşti




Bărbatul găsit mort într-un tramvai din București ar fi fost unul dintre primii politicieni români de după 1989. Vasile Rădulescu a fost coleg cu numele grele din justiție și politică, făcând parte din FSN, partidul înființat de Ion Iliescu.

Ion Iliescu este în doliu: a murit primul său colaborator din FSN! Un bărbat în vârstă a fost găsit mort pe un scaun, descoperirea fiind făcută de vatman la capăt de linie, luni, 30 mai. Pentru că traseului tramvaiului are și câteva cartiere rău famate, cel mai probabil călătorii l-au crezut un om al străzii sau o persoană care a băut alcool fără măsură.

Ion Iliescu este în doliu: a murit primul său colaborator din FSN! Politicianul a fost găsit fără suflare în tramvaiul 23 din Bucureşti


După ce a coborât toată lumea din tramvai la capăt de linie, în Zețari, vatmanul a văzut că bătrânul a rămas înțepenit pe scaun. A sunat la numărul unic de urgențe, iar primii ajunși la fața locului au fost medicii de pe ambulanță, care nu au mai putut decât să constate decesul.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la INML, unde s-a constat că nu există urme de lovire sau suspiciune de omor. „Liniile 8 și 23 au fost blocate 20 de minute pe Prelungirea Ferentari, în zona capătului de linie Zețari. Cauza: călător decedat în tramvai. S-au deplasat la fața locului specialiștii INML”, au anunțat reprezentanții Societății de Transport Bucureşti.





Potrivit primelor informații, ar fi vorba despre fostul deputat Vasile Rădulescu. Acesta a fost printre primii politicieni români de după Revoluția din 1989. În 1990 a candidat pentru un fotoliu în Camera Deputaților din partea Frontului Salvării Naționale (FSN), partid înființat de Ion Iliescu și părintele PSD, scrie Gândul. Vasile Rădulescu a intrat în Parlamentul României alături de numele grele din justiție și politică. A fost coleg în FSN cu Petre Roman, Bogdan Niculescu-Duvăz, Adriean Videau, Adrian Severin, Augustin Zegrean şi Antonie Iorgovan.

























Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal







Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *