Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Doliu mare în România. Din păcate, vestea a venit cu doar câteva minute în urmă
Marian Paraschivescu, fostul mare atacant al lui FCM Brașov și Metrom, s-a stins din viață, miercuri dimineață, la vârsta de 72 de ani.

Tragicul anunț a fost făcut public de către echipa FC Brașov pe pagina de Facebook. Paraschivescu a început fotbalul la Feldioara, iar la seniori a jucat la Metrom și apoi, în cea mai frumoasă perioadă a carierei, la FCM Brașov ( 1975-1983), echipă pentru care a înscris 89 de goluri în Divizia B și Divizia A.


În ultimii ani, fostul jucător s-a confruntat cu mari probleme de sănătate. ”FC Braşov este în doliu. Încă un jucător emblematic al oraşului de la poalele Tâmpei s-a stins din viaţă. Marian Paraschivescu a murit în această dimineaţă la vârsta de 72 de ani.

Atacantul născut la Rotbav a îmbrăcat tricolul galben-negru timp de opt sezoane, între 1975 şi 1983. Marian Paraschivescu a înscris 89 de goluri în tot acest timp şi a prins atât perioada când echipa se numea Steagul Roşu, cât şi FCM Braşov. Dintre cele 89 de goluri, 15 au fost înscrise în Divizia A.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *