Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Haziran a născut un băiețel perfect sănătos. Luis Gabriel a devenit tată pentru prima dată
Bucurie mare în showbiz-ul românesc! Haziran și Luis Gabriel radiază de fericire, asta după ce frumoasa lui iubită a născut în urmă cu puțin timp un băiețel perfect sănătos. Iată ce nume au ales cei doi pentru micuțul lor!

Încă o proaspătă mămică în showbiz-ul românesc! Haziran a devenit mamă pentru prima dată în urmă cu puțin timp. Iubita lui Luis Gabriel a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, iar cei doi trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor.


Haziran a născut un băiețel!

Bucurie mare pentru proaspeții părinți! Haziran a adus pe lume în urmă cu puțin timp un băiețel perfect sănătos, iar artista trăiește cea mai frumoasă perioadă asta după ce și-a ținut micuțul în brațe.

Luis Gabriel și Haziran au devenit părinți pentru prima dată, iar frumoasa lui soție se simte împlinită din toate din toate punctele de vedere. Pe parcursul sarcinii, frumoasa iubită a cântărețului nu a întâmpinat probleme, iar băiețelul ei s-a născut perfect sănătos.

Ce nume au ales cei doi pentru fiul lor

Luis Gabriel și Haziran sunt în culmea fericirii în aceste momente, iar cei doi i-au dezvăluit numele micuțului în urmă cu ceva timp pe rețelele de socializare. Aceștia au organizat o petrecere pentru a afla sexul bebelușului, iar în cadrul unei emisiuni TV au declarat și numele fiului lor.

“Pe băiețel îl vom numi Joseph Luis Tiago. Joseph de la Iosif, dar în engleză. Am vrut neapărat un nume de sfânt, iar Tiago este iar un nume care nouă ne-a plăcut foarte mult”, au spus aceștia.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *