Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Grav accident rutier: Trei oameni au murit, iar alți șase sunt răniți




Un grav accident rutier a avut loc pe DN2. Trei persoane au murit, iar șase au fost rănite.

Șase oameni au fost răniți în urma unui accident în care au fost implicate trei autoturisme produs miercuri pe DN2, între București şi Urziceni.


Din primele cercetări reiese că în evenimentul rutier sunt implicate trei autoturisme, în urma impactului dintre acestea trei persoane si-au pierdut viaţa şi alte șase sunt rănite şi preluate de echipaje medicale.

Traficul este blocat pe sensul de mers București-Urziceni, se circulă alternativ, pe o singură bandă.

„Se desfășoară cercetarea la faţa locului în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului de circulație, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Ialomița.




Accident rutier pe o șosea din România. Zece persoane sunt implicate

Un accident rutier a avut loc la Timiș. În mașină se aflau zece persoane. Opt migranți au fost duși de urgență la spital, iar călăuzele au fugit și sunt căutate de poliție.

O mașină în care se aflau zece persoane, două călăuze şi opt migranți, a fost implicată într-un accident rutier, marți seară, în județul Timiș. Migranții au fost transportați la spital, dar polițiștii au constatat că două persoane, respectiv călăuzele, au fugit, astfel că au pornit în căutarea lor.



În cauză a fost întocmit dosar penal.

Accidentul a avut loc marți seară, în localitatea Periam din județul Timiș.




















Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal







Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *