Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Iată de ce trebuie să pui întotdeauna o monedă în congelator înainte de a pleca de acasă! Mulți nu au crezut, dar chiar funcționează!




Ai plecat vreodată în vacanţă, într-o călătorie de afaceri sau într-un weekend prelungit şi la întoarcere ai observat că ceasul digital s-a resetat?

Dacă răspunsul este afirmativ, probabil ai realizat deja că a fost o întrerupere de curent atunci când ai fost plecată, însă îţi este imposibil să spui când s-a întâmplat şi cât a durat. De aceea, este imposibil să îţi dai seama cât timp a stat mâncarea din frigider la căldură, apoi s-a răcit din nou, deteriorându-se.


Din fericire, există o metodă simplă prin care îţi poţi da seama dacă alimentele mai pot fi mâncate.

O femeie pe nume Sheila Pulanco Russell din Statele Unite a dezvăluit un truc pe Facebook care te va ajută.




Ai nevoie de o cană, o moneda şi apă de la robinet.

Înainte să pleci, pune o cană de apă în congelator. Aşteaptă să îngheţe, apoi pune o moneda deasupra şi las-o în congelator.

La întoarcere, vezi unde se află moneda.

Dacă a căzut pe fundul cănii, înseamnă că toată mâncarea s-a dezgheţat şi trebuie să o arunci. Dacă moneda a rămas deasupra sau a ajuns la mijlocul cănii, mâncarea ar putea fi ok.






















Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal







Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *