Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Ce se va întâmpla cu averea celebrei avocate Paula Iacob după ce fiica ei a murit subit
Fiica celebrei avocate Paula Iacob a murit după ce a suferit un accident vascular. Ruxandra Iacob s-a stins din viață la vârsta de 63 de ani. În urma lor a rămas o avere impresionantă.

Fiica celebrei avocate Paula Iacob a încetat din viaţă la 21 noiembrie, în urma unui accident vascular cerebral. Ruxandra Iacob (63 de ani) a fost înmormântată, duminică, în Cimitirul Bellu din București.


Ruxandra Iacob nu a dorit să urmeze aceeași profesie ca a mamei sale. A ales medicina şi a făcut o carieră de succees, devenind medic psihiatru.

În 2015, Anda, așa cum îi spuneau prietenii, și-a înmormântat mama, pe celebra avocată Paul Iacob, iar din acel moment viața ei s-a schimbat radical. Veste morții sale a îndurerat familia și apropiații.

La un an după ce Paula Iacob s-a stins, Ruxandra a dat un interviu într-o emisiune televizată, unde a vorbit despre ea.

„A iubit viaţa, a iubit animalele, a dorit întotdeauna să ajute oamenii necăjiţi, să facă bine. Şi-n această profesie a activat peste 54 de ani. Pentru ea nu a existat o măsură a vârstei în ani, ci, a dorit să dea totul până în ultimul moment, ceea ce a şi făcut-o.”, a povestit Ruxandra despre celebra avocată Paula Iacob, cea care l-a apărat pe Nicușor Ceaușescu.
În 2020, a încetat din viață și soțul avocatei Paula Iacob şi cum Ruxandra nu a avut copii, în momentul de față nu mai există alte rude care să poată revendica impresionanta moștenire, potrivit Gândul.

Dacă nu va apărea un moștenitor-surpriză, averea lăsată de Paula Iacob urmează să intre în posesia statului român. Este vorba despre terenuri, apartamente, o vilă, tablouri, bijuterii și obiecte de artă de o valoare considerabilă, dar și mai multe conturi în valută:un teren în Sinaia;
un teren ”imens” la Snagov;
trei apartamente în Capitală – în zona Lizeanu, pe Calea Victoriei și pe bulevardul Titulescu;
o vilă – evaluată la peste 1 milion de euro – pe strada Dobrogeanu Gherea, chiar în apropierea vilei lui Marcel Pavel;
tablouri valoroase, semnate de pictori celebri;
bijuterii vechi de familie;
obiecte de artă;
numeroase conturi în valută deschise la mai multe bănci.

Averea este estimată la peste 10 milioane de euro.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *