Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

CU CE ALIMENT POȚI ÎNLOCUI ULEIUL DE FLOAREA-SOARELUI. ESTE MAI IEFTIN ȘI MAI SĂNĂTOS
Prețurile pentru alimente au crescut din ce în ce mai mult, iar unul dintre produsele pe care românii le foloseau cel mai mult a ajuns să fie din ce în ce mai scump. Cei care nu își permit să mai cumpere acum aceeași cantitate de ulei ar trebui să știe că au posibilitatea de a folosi o metodă mult mai ieftină și la fel de sănătoasă.

Românii sunt gurmanzi, tocmai de aceea au nevoie întotdeauna de ingrediente pentru a-și putea pregăti cele mai bune preparate culinare. Scumpirile au afectat destul de multe persoane, mai ales din momentul în care prețul unui litru de ulei a ajuns să se dubleze. Cetățenii au căutat metode mai ieftine pentru a putea găti cum se cuvine.


Care este cel mai ieftin înlocuitor al uleiului de floarea-soarelui

Specialiștii au descoperit care este cel mai bun înlocuitor al uleiului de floarea-soarelui, mai ales atunci când vorbit de prăjitul altor alimente. Nu vă mai ținem foarte mult în suspans și vă spunem că este vorba despre untura de porc, foarte ușor de obținut, de altfel. Aceasta se folosește de cele mai multe ori în mediul rural, unde oamenii încă mai obișnuiesc să taie în fiecare an în perioada Crăciunului porcii crescuți.

Cei care locuiesc la oraș pot să își achiziționeze fără probleme untura din comerț, deoarece se găsește în orice supermarket la un preț foarte bun. Cercetătorii au descoperit că acest aliment este mult mai sănătos decât uleiul de floarea-soarelui, iar acum este și mult mai ieftin.
„Se găsește slănină în comerț, este slănină de porc și aceasta se topește acasă. Din carnea de pasăre, din nou putem face untură. În general se găsește la spate, la burtă. Când se taie pasărea se vede că este multă grăsime, aceea se topește și se pune la gătit. Pentru o familie cu patru persoane, să spunem undeva la 5-6 kilograme de slănină, ar ajunge o lună de zile”, spune Gina Bradea, vlogger.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *