Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Gheorghe Dincă, scrisoare specială pentru cei care au ajutat să fie condamnat: „Să aibă parte timp de trei generații de boli, accidente, morbidități”
Gheorghe Dincă le-a făcut o serie de urări celor care au contribuit la plasarea lui în arest. Printre cei menționați se află și judecătorii de la Curtea de Apel Craiova.

Gheorghe Dincă a fost condamnat la 30 de ani de închisoare și este obligat să plătească suma de 700.000 de euro daune.


Văzându-se în această situație, Gheorghe Dincă a început să îi blesteme pe cei care au contribuit la plasarea lui în închisoare. Monstrul din Caracal a scris aproximativ 50 de pagini cu blesteme.

Gheorghe Dincă a scris aproximativ 50 de pagini cu blesteme

Gheorghe Dincă, numit și monstrul din Caracal, și-a făcut de lucru în închisoare. Bărbatul a scris aproximativ 50 de pagini de blesteme pentru persoanele care l-au condamnat la închisoare pentru niște fapte care, după spusele lui, nu le-a comis niciodată.
În scrisorile creative se regăsesc blesteme și pentru judecătorii de la Curtea de Apel Craiova.

Gheorghe Dincă a declarat că probele științifice din dosar sunt în favoarea lui și că cei care l-au ignorat vor plăti timp de mai multe generații.
Conținutul scrisorii cu blesteme a monstrului din Caracal

„Eu le urez tuturor celor care au contribuit, voit prin interpuși, celor care au ascuns adevărul în favoarea acuzării să aibă: ei, copiii lor, părinți lor, frații lor, nepoții, rudele, toți cei dragi lor, să aibă parte timp de trei generații de boli, accidente, morbidități, să rămână legume la pat, să aibă coșmaruri de groază, având soarta acelei judecătoare R. de la Slatina, care a fost mâncată de pisicile ei și plină de viermi după o lună de zile, murind fără lumânare”, a scris, printre altele, Gheorghe Dincă în scrisoarea sa creativă.„Să facă diabet, cheltuindu-și toți banii din salariu sau din pensie pe medicamente, fără să se vindece. Să mă strige pe mine tot timpul pentru a le cere apă să le dau de băut”, a mai scris monstrul din Caracal.

Gheorghe Dincă a dat un termen de la care blestemele sale să se adeverească și a menționat faptul că va face o listă cu persoanele vinovate și că „îi va ruga”pe Iisus și pe Dumnezeu să îi pedepsească.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *