Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

”Mai vreau și eu altceva” Armin Nicoară și-a înșelat soția cu o altă artistă? Ce spune Claudia Puican despre mariajul cu saxofonistul
Nu este prima dată când Armin Nicoară și Claudia Puican au dezvăluit că au o căsnicie aparte. Recent, cei doi au vorbit deschis despre neînțelegerile din mariajul lor.

Armin Nicoară și Claudia Puican trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de cinci ani. Cei doi au o relație aparte, dacă e să ne luăm după aparițiile și declarațiile lor. De când și-au asumat public relația, nu puține au fost momentele controversate dintre cei doi, la fel cum s-a dovedit a fi și ultima lor apariție publică, în care au făcut dezvăluiri uimitoare despre mariajul lor.


A înșelat-o Armin Nicoară pe Claudia Puican?

Recent, cei doi au fost prezenți în cadrul unei emisiuni TV și au vorbit despre viața profesională pe care o împart 24 din 24 de ore, dar și despre căsnicia lor.

Armin Nicoară și Claudia Puican, fiind tot timpul împreună, recunosc că nu totul merge ca pe roate în căsnicia lor, de aceea, atunci când au timp liber, fiecare pleacă acasă la părinții lui pentru a se deconecta de la viața în doi.

De asemenea, saxofonistul, foarte sincer de fel, a recunoscut că uneori simte nevoia de ceva nou, mai exact, de o prezență feminină nouă pe care să o aibă în preajma sa. Acesta a mai precizat că soția îl înțelege perfect, căci relația lor este una modernă.
La polul opus, supusă la un test de cunoaștere de către soț, Claudia Puican a declarat că, de fapt, Armin vorbește mult și face puțin.

Este adevărat că artistul a călcat o dată strâmb, dar știe că nu o va mai înșela.

”Armin Nicoară:- Trebuie să mă înțelegeți și pe mine, mai vreau și eu altceva.

Suntem o familie deschisă, Claudia tot timpul mă înțelege, nu cred că e geloasă.Claudia Puican:- Îl cunosc atât de bine pe Armin, după privire. Dacă mă minte acum sau spune ceva, eu îl cunosc, eu știu ce gândește.

Armin Nicoară:- Crezi că am dormit cu altă solistă acum câteva seri?

Claudia Puican:- Ai dormit?

Armin Nicoară:- Păi nu știu, hai să văd dacă mă cunoști.

Claudia Puican:- Nu știu, nu pot să-mi dau seama… nu, nu ai fost. Nu are unde să meargă, dacă stă 24 din 24 de ore cu mine. Armin e bun de gură, dar la fapte nu, e un băiat bun”, este dialogul savuros purtat de cei doi soți, în cadrul unei emisiuni TV.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *