Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Putin vrea lichidarea lui Lukașenko. Kremlinul s-a gândit deja la cel care-i va lua locul dictatorului de la Minsk
Kremlinul este gata să îl lichideze pe dictatorul belarus Alexandru Lukașenko. Propunerea de eliminare a acestuia se poate întâmpla cât de curând.

Kremlinul este gata să îl lichideze pe dictatorul belarus Alexandru Lukașenko. Analiștii de la Robert Lansing Institute (RLI) au făcut un anunț pe site-ul lor prin prima unui articol scris. Articolul cu pricina a fost publicat în urmă cu o zi și poartă titulul „Kremlinul complotează să-l lichideze pe Lukașenko și vrea să preia controlul asupra armatei bieloruse”


Putin vrea lichidarea lui Lukașenko

„Kremlinul a decis să atragă Belarusul în agresiunea armată împotriva Ucrainei. Președintele rus Vladimir Putin, la întoarcerea de la următorul summit CSTO, a ordonat serviciilor de informații militare să elaboreze scenarii pentru un atentat la viața lui Lukașenko sau imitarea lui”, se precizează în articol.

Conform sursei menționate anterior, în cazul în care Lukașenco ar supraviețui, acest lucru l-a înspăimânta foarte tare și ar putea orodna o invazie în Ucraina, lucru care ar fi pe placul Moscovei.

Chiar și așa se lucrează intes la planul de asasinare a dictatorului de la Belarus. În acest caz, Belarusul va fi condus de actualul secretar general al CSTO, Stanislav Zas. Secretarul general al CSTO este cunoscut controlul complet al GRU, dar și pentru loialitatea pe care o are față de Kremlin.
După ce acesta ar prelua mandatul va trebui să să anunțe aderarea Belarusului la Rusia, cu scopul de a preveni amenințarea țării din partea Ucrainei și Poloniei.

„Asemenea planuri pot indica faptul că Kremlinul vede în prezent CSTO ca pe o organizație ineficientă și pariază pe obținerea controlului asupra statelor membre… prin aderarea la o nouă versiune a URSS ”, spun analiștii RLI.

În contextul dat, SUA, Ucraina și Polonia vor fi acuzate pentru atentatul asupra vieții lui Lukașenko , dar și pentru posibilul deces al acestuia.

„GRU înclină spre scenariul uciderii lui Lukashenko și numirii lui Zas”, mai menționează sursa.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *