Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

De ce s-a sinucis Gabriel Apostol?! Un apropiat știe de ce și-a injectat benzină în vene
Rămân multe semne de întrebare în urma morții lui Gabriel Apostol. Un apropiat spune de ce și-a injectat benzină în vene.

Gabriel Apostol a fost transportat, pe 1 decembrie, la spital de urgență. Omul își injectase benzină în vene. După sinuciderea sa au rămas multe semne de întrebare, iar apropiații scot la iveală detalii neștiute despre bărbat.


Florentin Sorescu, un avocat pe care l-a cunoscut în urmă cu mai mulți ani, a vorbit despre situația delicată prin care trecea judecătorul, dar și urmele lăsate de tatăl său, în copilărie.

Bărbatul a decis să-și pună capăt zilelor ieri. El și-a injectat benzină în vene, ceea ce i-a șocat și pe medici. Gabriel a fost găsit inconștient și transportat la un spital din Pitești, ca mai apoi să fie aprobat transferul său la o unitate din Capitală.
Cei care l-au cunoscut pe judecător știu problemele prin care a trecut, dar și momentele care i-au marcat viața, printre care traiul în aceeași casă cu un tată
autoritar. El a ajuns apoi să fie acuzat pentru că și-a lovit soția, lucru pe care femeia l-a confirmat la acel moment.

Ce viață avea, de fapt, Gabriel Apostol
Într-un mesaj postat pe Facebook, Florentin Sorescu a mărturisit că îl cunoaște pe Gabriel Apostol de mai mulți ani, după ce judecătorul citise una dintre poeziile sale, scrise pe rețelele de socializare.

Acesta a mai spus că știa de atunci de scandalurile în care fusese implicat de multe ori. Judecătorul a avut un conflict cu doi polițiști într-o benzinărie din Pitești, în urmă cu opt ani. În plus, a încercat să lovească cu mașina un angajat ce lucra într-un magazin de bricolaj, după ce s-a certat cu personalul.

Florentin Sorescu a precizat că niciodată nu și-a arătat în fața sa latura violentă și chiar părea un om calm.„Pe Gabi Apostol l-am cunoscut în urmă cu câțiva ani când m-a contactat în urma unei poezii pe care o postasem pe fb și își găsise în el ecou. Desigur, că judecător îl știam mai demult, dar atunci am avut cu el pentru prima dată o întâlnire tet-a-tet. Auzisem deja de isprăvile lui de care vuia toată presa și anume de altercația dintr-o benzinărie cu niște polițiști, lucru care m-a mirat peste marginea mirării întrucât îl știam un om cuminte și la locul lui”, a povestit avocatul Florentin Sorescu, pe Facebook.

Judecătorul avea o rană sufletească deschisă încă din copilărie. El ar fi rămas cu urme în urma legăturii destul de șubredă cu tatăl său. La un moment dat, Gabriel Apostol i-ar fi spus avocatului că tatăl său a fost un bărbat dur și mereu s-a împotrivit în ceea ce privește cariera.
În adolescență, avea un vis: acela de a deveni șahist, dar, mai apoi, s-a orientat către domeniul juridic. „Mi-a povestit, cu această ocazie, că problemele lui se trag în mod special din copilărie întrucât a avut un tată extrem de autoritar care, printre altele, nu l-a lăsat să urmeze cariera pe care și-o dorea. Printre altele mi-a spus că ar fi vrut să urmeze o carieră de șahist, in adolescență obținând chiar o remiză la un simultan susținut de Elisabeta Polihoniadre. Și că justiția este a doua nenorocire care s-a abătut asupra lui”, a continuat avocatul.

Gabriel Apostol avea doi copii. În ciuda legăturii defectuoase cu soția, femeia acuzându-l, la un moment dat, că a bătut-o cu bestialitate, bărbatul ar fi fost un tată implicat. Unul dintre copiii judecătorului ar avea grave probleme de sănătate, iar Gabriel Apostol era nevoit să vină la București pentru tratamentul acestuia.
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *