Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Mulți șoferi români habar n-au! Ce înseamnă, de fapt, semnul de circulație cu două lunii albe, tăiate
Codul Rutier s-a tot schimbat de-a lungul timpului, iar de multe dintre semnele de circulație, mulți șoferi n-au auzit. Iată ce reprezintă semnul rutier din imagine!

Din mai multe motive, mulți dintre șoferi mai uită semnificația adevărată a indicatoarelor din trafic, fie pentru că au trecut mai mulți ani de când au luat permisul de conducere, fie pentru că nu au acordat suficientă atenție la timp.


Pentru cei care au uitat sau pur și simplu nu își mai aduc aminte toate indicatoarele, există cărți de legislație, cum ar fi Codul Rutier actualizat pentru anul 2022.

Ele pot fi găsite în orice librărie, dar și pe internet.

Ideal este ca șoferii să mai arunce un ochi peste cărțile de legislație, astfel, riscurile de incidente în trafic ar fi mai reduse.
Indicatorul se montează pe sectorul de drum în locurile în care staționarea vehiculelor este interzisă în zilele pare.

Acțiunea indicatorului încetează la cel mai apropiat colț de intersecție, pe sensul de mers.

Totodată, acesta poate fi însoțit și de alte panouri adiționale: Începutul zonei de acțiune a indicatorului, Confirmarea zonei de acțiune a indicatorului, Sfârșitul zonei de acțiune a indicatorului, sau poate avea inscripționate pe panou niște săgeți cu aceeași semnificatie, potrivit Cancan.ro.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *