Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

S-a stins din viață un celebru medic, concurent la Chefi la cuțite
Veste tristă pentru fanii emisiunii Chefi la cuțite! Iulian Juncănaru, un cunoscut medic stomatolog și fost concurent la celebra emisiune culinată, a murit la vârsta de 39 de ani. Acesta a fost găsit decedat în apartamentul său.

Vestea care a șocat pe toată lumea


Tânărul medic stomatolog i-a impresionat pe telespectator nu doar cu talentul său gastronomic, ci și cu povestea lui de viață. Dentist de meserie, Iulian Juncănaru a muncit din greu pentru a face oamenii să zâmbească, pentru că nu a fost susținut financiar de familie.

„Tatăl meu a fost salvator într-o mină din nordul Moldovei. Din păcate el a decedat, el intra în mine în momentul în care se surpau pereții și el intervenea.
Eu singur am plecat de acasă să mă înscriu la facultate, vindeam cosmetice în liceu. Părinții mi-au zis că sunt pensionari și că nu mă pot ține în școală, în facultate. Așa că vara mergeam să muncesc la frații mei, în străinătate, să strâng bani pentru facultate”, povestea Iulian Juncănaru despre el în emisiunea Chefi la Cuțite.

Toți fanii emisiunii au rămas șocați de vestea tristă, mai ales că tânărul medic a fost unul dintre cei mai iubiți concurenți de la emisiunea Chefi la cuțite.

Paginile sale de pe rețelele de socializare s-au umplut rapid de mesaje triste.Reprezentanții clinicii în care a profesat Iulian Juncănaru au anunțat decesul acestuia:

„Am încercat să amânăm pe cât posibil publicarea acestui mesaj pentru că echipa noastră a fost puternic zguduită de vestea tristă. Date fiind circumstanțele, a trebuit să ne luăm rămas bun prematur de la unul dintre colegii noștri, doctorul Iulian Juncănaru.

Perioada petrecută de acesta la clinică a fost una marcată de zâmbete și energii pozitive, care ne-a ajutat să consolidăm și mai mult sentimentul de echipă, de familie. Amintirea pe care o purtăm cu noi mai departe este cea a unui om muncitor, sufletist, talentat și zâmbitor.

Mulțumim pentru toate clipele frumoase! Odihnește-te în pace!”.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *