Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Vladimir Putin va merge pe frontul din Ucraina! Anunț de ultimă oră al lui Peskov: Președintele Rusiei va vizita Donbasul
Vladimir Putin, președintele Rusiei, va merge pe frontul din Ucraina și va vizita Donbasul.

Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, care a precizat că vizita lui Vladimir Putin va fi făcută la momentul potrivit în Donbas, zonă din estul Ucrainei pe care Rusiaa anexat-o la sfârşitul lunii septembrie.


„La timpul potrivit, desigur, o astfel de vizită va avea loc. Este o regiune a Rusiei”, a declarat purtătorul de cuvânt Dmitri Peskov.

În septembrie, liderii pro-ruşi instalați în patru regiuni ucrainene – Doneţk, Lugansk (ambele din est), Herson şi Zaporojie (din sud) – i-au „cerut oficial” lui Vladimir Putin să încorporeze teritoriile respective în Federaţia Rusă, după aşa-zise referendumuri de anexare, calificate drept o „farsă” de către Kiev şi, practic, de întreaga comunitate internaţională.

Liderul rus a oficializat anexarea celor patru regiuni ucrainene prin semnarea, la 30 septembrie, a unor „tratate de unire” cu Rusia.
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *