Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Sfatul astrelor pentru ianuarie. Urmează o lună plină de provocări
Horoscop complet pentru Ianuarie. Sfaturile astrelor pentru toți nativii în prima lună din an. Început de 2023 plin de surprize, dar și probleme mari. Unele zodii trebuie să fie atente la tot ce fac, pentru că Greșelile se pot întoarce împotriva lor.

Zodia Berbec


În orice se întâmplă, primul instinct al tău este să îi protejezi pe ceilalți. Nu este greșit deloc, însă ar trebui să ai mai multă grijă de tine, să-ți acorzi atenție și să nu te mai judeci atât de aspru.

Zodia Taur

Ești tentat să iei decizii care nu te caracterizează, dar, după ce te vei consulta și cu cineva apropiat, vei renunța în cele din urmă. Analizează situația cu multă atenție.
Zodia Gemeni

Cauți partea pozitivă din orice veste proastă și scoți în evidență ceea ce te avantajează. Asta te ajută să faci progrese și la locul de muncă, dar în viața personală.

Zodia Rac

Se poate întâmpla ca cei din jur să-ți strice planurile, însă nu ar trebui să te superi atât de tare. Uneori și tu, fără să vrei/știi, strici planurile altora.

Zodia Leu

Te preocupă foarte mult ce se întâmplă acum în cariera ta. Se vorbește despre o posibilă promovare și faci tot ce-ți stă în putință să demonstrezi că meriți. Nu încerca să forțezi lucrurile.

Zodia Fecioară

Ai o idee pe care vrei să o pui în practică în perioada următoare, dar nu înainte de a te documenta foarte bine. Tu știi să faci lucrurile calculat și ești destul de răbdător. Vor veni curând și roadele.Zodia Balanță

Este posibil ca cineva drag să te dezamăgească. Ești confuz și revoltat totodată și ai vrea să-i dai o lecție usturătoare. Te vei lămuri singur că nu asta este soluția.

Zodia Scorpion

Scapi de o grijă care te apasă și tot ce îți dorești este să ai mai mult timp pentru relaxare și pentru cei dragi care au nevoie de atenția ta.

Zodia Săgetător

Nu îți place când ți se ascunde ceva, simți imediat și te și superi. Poate ar trebui să știi că uneori oamenii încearcă să te protejeze de informații care nu ar face altceva decât să te rănească.

Zodia Capricorn

La muncă, nu te lăsa pe mâna nimănui dacă nu ai încredere 100% în persoana respectivă. Mai ales când este vorba despre calcule, fii foarte atent și ocupă-te singur de acte.

Zodia Vărsător

Nu accepți ca cineva să fie discreditat când tu știi exact care este adevărul. Din păcate, însă, uneori te consumi inutil încerând să faci dreptate. Oamenii cred numai ce vor să creadă.

Zodia Pești

Oferi ajutor unui prieten care te solicită să-i fii aproape în momente delicate. Treaba asta te consumă, dar îți dă și sentimentul că faci un lucru bun, iar asta contează pentru tine.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *