Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

„Regele” Cioabă, mesaj „dur” pentru austrieci: „Vor fi numai pene de lebădă în toată Austria, le vom servi la ei acasă”




După ce Austria a dat vot negativ intrării României în spațiul Schengen, Dorin Cioabă, autointitulat rege al rromilor din România, a lansat un apel pe pagina sa de Facebook.

Într-un mesaj plin de greșeli gramaticale, Dorin Cioabă a reacționat, pe Facebook, după refuzul Austriei de a vota pentru aderarea României la spațiul Schengen.


În glumă, autointitulatul rege al rromilor le-a transmis supușilor săi că nu mai pot aduce în lebede în România, pentru că „nu suntem în Schengen”.

„Vor fi numai pene de lebădă în toată Austria, pentru ce au făcut României. Au căutat-o cu lumânarea. Romii mei, nu puteți să le aduceți în țară lebedele ca nu suntem în Schengen, dar le vom servi la ei acasă. S-au pus cu cine nu trebuie. Asta le va durea cel mai tare”, a transmis Cioabă.

În ceea ce privește pozele postate de Cioabă pe Facebook, acesta s-a pozat, în 2017, la Lacul Balaton din Ungaria lângă lebede și rațe scriind explicația „am găsit lebede în Ungaria. Hai la masă, neamule!”.




În anii 1990 a apărut zvonul conform căruia câțiva rromi din România au prins și mâncat lebede care se aflau pe un lac din Viena. După câțiva ani, povestea a ajuns și în presa din Marea Britanie, dar după o amplă anchetă, jurnaliștii au publicat o dezmințire.





















Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal







Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *