Femeile care beau cafea fără zahăr sunt rele, zadarnice și egoiste: studiu dovedit
Preferi mâncărurile amare și bei cafeaua fără zahar? Aceste aspecte ar putea spune multe despre personalitatea ta. Un studiu recent a demonstrat că persoanele care preferă alimentele amare au trăsături antisociale, potrivit a două studii de cercetare efectuate de Universitatea din Innsbruck, Austria.

În cadrul acestor cercetări au fost evaluate gustul pentru unele alimente și au fost efectuate chestionare de personalitate, printre acestea regăsindu-se trăsături precum psihopatie, narcisism, sadism și agresivitate, comportamente de personalitate ale oamenilor „răi”.

Ipoteza s-a bazat pe o teorie legată de aroma personalității. Obținerea confirmării a venit după analizarea răspunsurilor a 953 de persoane, și asocierea preferințelor gustului amar cu trăsăturile de personalitate malefică și tendințele sadice.


Astfel, concluzia cercetătorilor a fost că alimentele amare sunt preferatele persoanelor negative. Cu toate acestea, aromele amare, dincolo de personalitate, sunt bune pentru sănătate deoarece stimulează apetitul și promovează digestia, motiv pentru care aceste alimente sunt recomandate celor cu apetit scăzut sau cu greutate redusă. Printre alimentele amare se numără: ciocolata amară, sparanghel, broccoli, anghinare, conopidă, nap, cicoare, muștar, dovlecei, varză, varză de Bruxelles, dovlecel și, bineînțeles, cafea.
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *