Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Ce spune Andra despre al treilea copil: „David vrea un frate, eu nu zic nu”
Andra este mama a doi copii, iar fanii nu au ezitat să o întrebe dacă are în plan să își mărească familia. De curând, artista a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri, iar printre curiozitățile fanilor s-a numărat și această întrebare.

Andra este activă în mediul online și ține constant legătură cu fanii. De curând, artista a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri, iar printre curiozitățile urmăritorilor de pe Instagram s-a numărat și dacă își mai dorește să devină mamă pentru a treia oară.


Își dorește Andra să devină mamă pentru a treia oară?

Pe Instagram, un fan a întrebat-o pe artistă dacă își dorește să devină mamă pentru a treia oară. Andra a mărturisit că nu are în plan acest lucru, dar nu se știe ce rezervă viitorul.

„Nu văd bine întrebarea (n.r. râde). Nu avem în plan acest lucru, dar niciodată să nu spui niciodată. David vrea un frate, eu nu zic nu…(…) Să fie grădiniță aici de copii. Copilul este o binecuvântare, dar vine când vrea Dumnezeu”, a spus Andra, pe Instagram.

Lângă artistă, se afla și micuța Eva și se pare că fiica sa ar fi încântată să fie sora mai mică. Și David ar fi încântat de acest lucru.
Ulterior, Andra a mai spus că atât ea, cât și soțul ei nu s-au gândit să își mărească familia. Mai în glumă, mai în serios, Eva i-a spus mamei sale că ar fi bine să mai aibă încă doi copii.

„Eu vreau să am o soră (…) Eu zic să faci doi copii atunci”, a adăugat Eva.

Andra și soțul său au împreună doi copii, pe David care va împlini în luna martie 12 ani și pe Eva, în vârstă de 7 ani. Cei mici sunt obișnuiți cu aparițiile în mediul online, căci, artista nu ezită să posteze imagini sau videoclipuri în care apare alături de David și Eva.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *