Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

A murit fostul antrenor al Simonei Halep. Se lupta de multă vreme cu o boală cruntă
Unul dintre cei mai renumiți antrenori de tenis din România s-a stins din viață la numai 60 de ani. În ultimii ani el a fost chinuit de o boală cruntă, care i-a adus mari suferințe. Zilele trecute s-a simțit tot mai rău, iar astăzi s-a stins din viață pe patul de spital.

A murit Liviu Ursuleanu, unul dintre cei mai mari antrenori de tenis din România

Liviu Ursuleanu, fost candidat la alegerile FRT din 2019, a fost antrenor al echipei de Fed Cup a României, pe care a pregătit-o între 1992 și 1993. De asemenea, a fost antrenor la lotul național în 2004.


Liviu Ursuleanu este cel care a pregătit loturile de juniori ale României la Balcaniada din 2004. În lotul nostru se aflau atunci Simona Halep, Irina Begu și Alexandra Cadanțu.

Liviu Ursuleanu a fost vicepreședinte al Federației Române de Tenis între 2009 și 2013, pentru ca în 2019 să candideze, alături de Ion Țiriac, Marius Vecerdea, Ion Țupa și Răzvan Itu, pentru șefia FRT.

„Cancerul s-a declanșat pe fond de stres, după ce mi-au luat baza de la Tineretului, în 2013. Eram preşedintele clubului Livone Tenis Club-Ilie Năstase”, spunea fostul antrenor, în decembrie 2021, când a strâns 30.000 de euro pentru a fi operat la Spitalul Memorial din Istanbul. Jumătate din bani a fost donată de omul de afaceri Ion Țiriac, cu restul au contribuit sportivi, prieteni, precum și oameni simpli.
Vestea morții sale a venit ca un trăsnet pentru toți iubitorii tenisului. Liviu Ursuleanu a pregătit cele mai mari nume ale tenisului românesc și a adus un mare plus în lumea sportivilor de performanță.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *