Poveste adevarată




Soția mea dormea lângă mine și dintr-o dată am primit o notificare pe Facebook, era o cerere de prietenie de la o femeie.

Așa că am adăugat-o. Am acceptat cererea de prietenie și am trimis un mesaj întrebând „Ne cunoaștem? Ea mi-a răspuns: „Am auzit că te-ai căsătorit, dar tot te iubesc. 😧 😧 😧 😧

Era o prietena veche. Arăta foarte frumos în poză.
Am închis chatul și m-am uitat la soția mea, dormea adânc după ziua ei obositoare la muncă.


Uitându-mă la ea, mă gândeam cum se simte atât de sigură încât poate dormi atât de confortabil într-o casă nou-nouță cu mine. Este departe de casa părintească, unde a petrecut 24 de ani înconjurată de familia ei.

Când era supărată sau tristă, mama ei era acolo ca să poată plânge în poală. Sora sau fratele ei îi spuneau glume și o făceau să râdă. Tatăl ei venea acasă și îi aducea tot ce-i plăcea și totuși, avea atâta încredere în mine.




Toate aceste gânduri mi-au trecut prin minte, așa că am luat telefonul și am apăsat pe „BLOCK”.

M-am întors spre ea și am dormit lângă ea. Sunt bărbat, nu băiat. I-am promis că îi voi fi credincios și așa va fi. Voi lupta pentru totdeauna să fiu un bărbat care nu-și înșală soția și nu distruge o familie..!

~Poveste adevărată





















Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal







Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *