Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Ana Oros, femeia omorâtă de câini în Bucureşti, era angajată la Primăria Capitalei. Noi detalii din dosarul tragediei




Ana Oros Daraban este numele femeii care și-a găsit sfârșitul lângă Lacul Morii, în București, după ce a fost sfâșiată de câini. Acum, noi detalii despre femeia de 44 de ani ies la iveală, unul dintre ele fiind faptul că era angajată la Primăria Capitalei.

Moartea tragică a unei femei de 44 de ani, după ce a fost victima unei haite de câini lângă Lacul Morii din București, a stârnit multe reacții din partea locuitorilor revoltați. Primăria Sctorului 6 este vizată de anchetatori în acest caz, dar un detaliu neașteptat a fost făcut public: Ana Oros era angajată la Primăria Capitalei.


Ana Oros, femeia omorâtă de câini lângă Lacul Morii, era angajată la Primăria Capitalei

Pe lângă pasiunea ei pentru sport, călătorii și voluntariat, femeia de 44 de ani era angajată ca expert în cadrul Direcţiei de Mediu a Primăriei Capitalei.




În acest caz, anchetatorii i-au audiat deja pe martori, respectiv cei care au sunat la numărul unic de urgenţă 112, după ce au văzut trupul neînsuflețit pe câmpul de lângă Lacul Morii. În zilele următoare, oamenii legii trebuie să identifice proprietarii terenului, dar și să audieze reprezentanți ai Primăriei Sectorului 6 şi reprezentanţi ai Primăriei Capitalei sau ASPA.



Identificarea proprietarului respectivului teren este esențială, dacă judecăm după verdictul dat într-un caz asemănător din Capitală, cel al lui Ionuț, copilul ucis de câini în urmă cu aproape 10 ani. În acel caz, proprietarul terenului pe care și-a găsit sfârșitul micuțul a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare.

Cazul Anei este șocant în sine, dar ceea ce atrage atenția este faptul că tragedia a avut loc la nici un an de la o altă întâlnire a femeii cu o haită de câini. în aceeași zonă. În aprilie 2022, aceasta a ajuns la spital cu răni grave provocate de câinii de lângă Lacul Morii.



















Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal







Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *